Ugrás a cikkhez
Reklám



Bin Laden fideszes jelöltje
Aki egy kicsit is kiismeri magát a hazai belpolitika mocsarában, annak nem cseng idegenül Molnár Oszkár neve. Ő az az edelényi polgármester, aki ki merte mondani az igazságot a cigányokról, miszerint szándékosan okoznak kárt magukban a cigány asszonyok, hogy béna gyermekeket szülvén nagyobb összegű segélyhez jussanak.

Az igazságot kimondó fideszes Molnár úr aztán még tovább „tetézte” a gondokat akkor, amikor egy helyi tévében arról beszélt, hogy a multinacionális cégek tönkreteszik Magyarországot, nevén nevezve a gyereket, azaz kimondta azt is, hogy bizony a zsidó karvalytőke áll a folyamatok mögött. Egészen eddig a pillanatig úgy tűnt, Molnár Oszkár lesz a helyi választókerület fideszes jelöltje.

Ám Orbán Viktornak és sérült elméjű cimborájának, Kövér Lászlónak nem tetszett az igazság szeleteinek ilyen mélységű kibontása, így Molnár Oszkárnak előbb a képviselőjelölti státusza szűnt meg, majd párttagsága is. Helytette a „nemzeti” párt egy libanoni származású orvost indított, a Daher Pierre nevű Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet igazgatóját. Róla eddig senki sem tudott semmi bővebbet, ám a nemrég nyilvánosságra került felvételek alapján nyugodtan kijelenthetjük: ő sem különb a deákné vásznánál.

Túl azon, hogy kórház-igazgató elődjét, dr. Urbán Lászlót buzinak és szélhámosnak nevezi egy lakossági fórumon, megtudhatjuk azt is, hogy különböző helyekről kapott fizetéseiből igazán jól megél, hisz nagyjából kétmillió forintot keres havonta. Az alábbi felvételeken hallható bemutatkozást állítólag azért követte el, hogy megmagyarázza hallgatóságának, miből kerül neki 30 millió forint kampányra. Daher Pierre a Stopnak elismerte, hogy ő hallható a felvételeken, ám szerinte manipulálták azokat. Na persze.

Megtudjuk továbbá azt is, hogy egyik autója – egy Mercédesz – a Bt.-je, a másik pedig a Kft.-je nevén van. Örülünk, hogy libanoni létére ilyen jól viszi egy „rasszista” országban, ám felhívnánk Pierre úr figyelmét, hogy hazájában a zsidók ugyanolyan elnyomás alatt tartják honfitársait, mint minket, magyarokat, mi pedig elismeréssel szólnánk róla, ha inkább honfitársait próbálná irányítani politikailag és nem a magyar adófizetőket. Szakmai hozzáértéséről mindet elmond az a tény, hogy sejtelme sincs arról, honnan kapott kórháza milliókat, elismeri, hogy nullszaldósan vette át elődjétől, akit hidegvérrel lebuziz és szélhámosnak nevez. A Kuruc.info információi szerint viszont dr. Urbán László 1,8 milliárd forint körüli összeget hozott a kórháznak és azt felvirágoztatva adta át a libanoninak.

 

 

Igaz, kétségeink vannak afelől, hogy egy ilyen emberben élhet-e a honfitársi összetartozásnak akárcsak a szikrája is. Mivel biztosak vagyunk benne, hogy a fideszes jelöltet hidegen hagyja az Izrael által lebombázott libanoniak sorsa, így feltesszük a kérdést: biztos, hogy segíteni akar a magyarokon, vagy egy újabb jó üzletet lát a képviselőségben? A válasz csak az agymosott narancsseggűek számára lehet kétséges.

(Stop nyomán Geyer, Kuruc.info)

Kapcsolódó anyagok:

 - Nem tagja többé a Zsidesznek az igazmondó edelényi polgármester, Molnár Oszkár

 - Molnár Oszkár is leadta ajánlószelvényeit

 - Molnár Oszkárt Emese érdeméremmel tüntették ki

 - Edelény: cigány(?) magzatelhajtás a gyanú

 - A cigány asszony elárulta a magzatkárosító gyógyszer nevét - teljes videóval frissítve!

 - Szánalmas a zsidóbérenc Orbán: még a közelébe se mer menni Molnár Oszkárnak

 - Hivatalos: libanonit indít Molnár Oszkár helyett a Zsidesz, a feleségverő Meggyesben és a zsidóbérenc Bodóban viszont nem látnak kivetnivalót

 - Botrány: Likud Viktor megvétózta az igazságmondó edelényi polgármester képviselőségét

 - Kínos Orbánnak, hogy van egy képviselője, aki a magyar érdeket a zsidó elé helyezné

 - Olvasónk az MSZP cenzor asszonyának kettős mércéjéről Molnár Oszkár kapcsán



Friss hírek az elmúlt 24 órából