Ugrás a cikkhez
Reklám

A kontinens elárasztásában aktívan segédkező szervezet, a Migration Aid Verseny utcai raktárában annyi adomány halmozódott fel, hogy most egy ideig nincs szükség újabb hozzájárulásokra.

"Egyszerűen nincsenek szavak arra, hogyan tudnánk megköszönni azt a kedvességet és nagylelkűséget, amivel Magyarországon és azon kívülről is szembesülünk nap, mint nap!" - írja Facebook-oldalán a Migration Aid.

Mint írják, a Verseny utcai raktár ismét teli van csupa hasznos adománnyal, amit "magyar" és külföldi adományozóktól is kaptak. "Emiatt vasárnaptól (szeptember 13.) ismét ADOMÁNYSTOPOT tartunk a Verseny utca 10. szám alatt további értesítésig, amíg rendezni illetve kiszállítani tudjuk az adományokat és ismét lesz helyünk újabbaknak" - írják.



A zsidó szervezet Verseny utcai raktára

Arra is felhívják a figyelmet, hogy aki nagyobb tételben szeretne adományokat küldeni, az a szállítmánya érkezéséről két-három nappal előre jelezzen a szervezet e-mail címén, „Nagy mennyiségű adomány” címszóval.

Erre azért van szükség, mert nem egyszer fordult elő, hogy több autónyi adománnyal előzetes értesítés nélkül, vagy érkezés előtt 2-3 órával e-mailt írva állítottak be a "mérhetetlenül nagylelkű" adományozók, nem kis kihívás elé állítva a raktáros csapatot.

(HVG nyomán)

Kapcsolódó:

- Zsidó harapófogóban az európai civilizáció (II. rész): A jelenlegi sötét invázió zsidó támogatása

- Migránspátyolgató szervezetek ajvékoltak az ombudsmannak

- Értékrendek összecsapása a K.O.-ban - Toroczkai vs Zsohár

- Annyira hatékonyak a kormány "migránsellenes" intézkedései, hogy a betolakodók már el sem akarnak menni Magyarországról

- A fehér öngyűlölet pszichológiája a jelenlegi sötét invázió tükrében - egy történelmi áttekintés

- Ellopták a bevándorlók az őket lelkesen gyógyító orvosnő pénztárcáját - de nem baj, "oda ment a pénz, ahová szántuk"





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából