Ugrás a cikkhez
Reklám

Izraelben napok óta Gyöngyösi Márton „listájától” hangos a sajtó, miközben részletesen beszámolnak a budapesti zsidók és más „antinácik” szerdai tüntetéséről, a politikusok elítélő és elhatárolódó nyilatkozatairól. Izraelben egyesek a Fidesz-kormánytól követelik a Jobbik megzabolázását és a zsidókkal kapcsolatos vélemények még szigorúbb büntetését. Egy Dániel Péter nevű, korábban kivándorlással fenyegetőző futóbolond is a szentföldi újságok címlapjára került.



A Szochnutban kell ezt közölni a kivándorlási szándék bejelentésekor (Fotó: AP)

A Jobbiktól és a Magyarországon egyre csak fokozódó antiszemitizmustól hangos az elmúlt napokban szinte valamennyi írt és elektronikus sajtóorgánum Izraelben. (A részletekre később még visszetérünk – J. K.) A jobbikos Gyöngyösi Mártonnak a budapesti Parlamentben elhangzott szavait adják hírül, elemzik, magyarázzák. Persze vannak olyanok is, akik nem fröcsögnek, rémítgetnek, hanem a Köves Slomó nevével fémjelzett magyarországi Chabad nevű zsidó törpeszekta (a Fidesz által kivételezett társulat – J. K.) és a jelenlegi kétharmados budapesti kormány között korábban létrejött megállapodás végrehajtását kérik számon Pintér Sándoron és másokon. Magyarán szólva, egyesek a régen nem látott gazdasági válság és társadalmi nyomor közepette türelmetlenül várják a Jobbik beígért megzabolázását, a Kuruc.info végleges elnémítását és újabb bírósági perek megindítását a zsidókkal kapcsolatos véleményüket hangfogó nélkül megfogalmazó magyarok ellen.



Csillagok, csillagok... a budapesti Parlament előtt (Fotó: Reuters)

Az itt elérhető videón a szerdai budapesti tüntetés Izraelben szerkesztett, héber fordítással ellátott filmkockáit látjuk. Rövid, de velős. Feltűnik a magyarországi élet most már nélkülözhetetlennek látszó, kötözni való futóbolondja, Dániel Péter is, aki korábbi ígéretét megszegve még mindig nem alijjázott, hanem Budapesten cionistáskodik, hecceli a magyarokat. Pedig tudnia kellene: Herzl Tivadar és Max Nordau óta a cionista zsidó alijjázik az ősatyák földjére, ahol tisztességesen dolgozik, s ha arra fizikailag és agyilag (!) alkalmas, bevonul az izraeli hadseregbe. Ha pedig nem kíván ilyen életet élni, maradjon Magyarországon, és viselkedjen tisztességesen.

Naftali Kraus ismert szentföldi chabadnikkal ezúttal tökéletesen egy követ fújva innen üzenjük Dániel Péternek és a hozzá hasonlóaknak: zsidóskodni, cionistáskodni nem a budapesti Parlamentben, a Kossuth Lajos téren és a Károly körúton kell, hanem az, akinek a magyarok már túlságosan antiszemiták, elviselhetetlenek, szépen slattyogjon el az Izraelbe vándoroltatással is foglalkozó Szochnut (Zsidó Ügynökség) fővárosi hivatalába és indítsa meg a kivándorlási folyamatot. Ma már szabad, nem jár érte üldözés, megaláztatás, mint a Kádár-rendszerben.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info



Friss hírek az elmúlt 24 órából