Ugrás a cikkhez
Reklám

Percekig állva tapsolt a "műértő" közönség Alföldi Róbertnek, a Nemzeti Színház bukott igazgatójának, aki a rendkívül haladó szellemű (értsd: ócska buzulás) Angyalok Amerikában című előadásban játszott szerda este. A csalódott buzit már tárt karokkal várják a Heti Hetesben, hiszen Robertát mindenki szereti...




Az Újra Alföldi Facebook-oldal siránkozása szerint az "Angyalok Amerikában előadás végén állva tapsolt és könnyezett az egész színház, a zsöllye, a karzat, a páholyok, és könnyeztek a színészek, és könnyezett Alföldi is, mert ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért kell tönkretenni valamit, ami működik, amit szeretnek, amit néznek, ami nyereséges, ami szerethető, ami izgalmas, ami él".

"Az a több mint százezer ember, aki a Nemzetibe jár, nem egy homogén massza, hanem – ahogy a Nemzeti vendégkönyvéből is kiolvasható – akadnak köztük bőven jobboldaliak is, akik tegnap szintén nem a kormánynak tapsoltak állva, könnyezve, hanem Alföldi Róbert színházának" – írták.

- Tegnap véreset szartam - mondja például az Alföldi által megformált AIDS-beteg karakter, a "saját nemükhöz vonzódó férfiak" történeteit boncolgató ünnepelt darabban, melyben a "mindenki által szeretett" buzit láthatjuk magas sarkú piros lakkcipőben, női ruhában, kisminkelve, vagy éppen egy angyal alakja alatt magát tapogatva gyönyört színlelni. De a jelek szerint a műértő közönségnek ez kell.

Roberta nagyon kapós lett, mióta kiderült, hogy nem ő lesz a Nemzeti Színház új igazgatója. Korábban Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője úgy nyilatkozott, ha úgy alakul, hogy Alföldi Róbert nem nyeri meg a direktori pályázatot, akkor lehet, hogy megkeresik a Heti Hetestől. Most, hogy kiderült, Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új igazgatója, Ónodi Györgynél is ismét napirendre került az Alföldi-kérdés.

A főszerkesztő azt mondta, egyelőre nem szeretné "zaklatni" Alföldit, kivárják, hogy elcsituljon a mostani ügy. Ezután keresik majd meg ajánlatukkal, ami többről szólna, mint alkalmi beugró szerep.

„Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti Hetes történetének egyetlen olyan szereplője, aki nem volt megosztó. Éppen ezért nagyon hiányolják, hiszen mindenki szereti. Ezért gondolkodunk abban, hogy ismét felkérjük. Nem alkalmi dologról van szó, állandó szereplő lenne, úgynevezett alaptag, mint amilyen régen is volt” – árulta el Ónodi György, aki reménykedik abban, hogy a köcsög ripacs elfogadja majd az ajánlatukat.

(Kuruc.info - Hír24 - Facebook nyomán)

Kapcsolódó:

- Robertának összetört a kicsi szíve, még gratulálni sem tud a győztesnek

- Törőcsik Mari: "Üvölteni szeretnék - Alföldi jól csinálta, amit csinált, őt szerettem volna igazgatómnak"

- Elengedte Alföldi kacsóját a Fidesz: Vidnyánszky lesz a Nemzeti Színház igazgatója

- Az István, a királyt is bemocskolja Alföldi - Szörényiék áldásával

- Ócska buzulással búcsúzhat Alföldi Roberta a "Nemzeti" Színház éléről - Angyalok Amerikában



Friss hírek az elmúlt 24 órából