Ugrás a cikkhez
Reklám

Kis csúszással, de zökkenőmentesen elindult a GruppenLotto közösségilottó-oldalának játéklehetősége, ahol rögtön több ezren ragadták meg az elektronikus ceruzát, és csatlakoztak az ingyenes játékok valamelyikéhez.

Felülmúlta a várakozásokat az érdeklődés a bárki számára elérhető árú csoportos lottó játékokra - ezzel lehetne összefoglalni a


tapasztaltakat, hiszen már az első 24 órában 4500 jelentkezés történt, 800 ezer Forint értékben, ráadásul mindez teljesen a GruppenLotto költségén. Mint korábban már írtuk, minden csatlakozó 500 Ft-ot kapott, hogy kipróbálhassa a játékot, és a legtöbben ezt komolyan is vették, regisztráltak, megkapták ezt az összeget, és most játékban is vannak.

A szerencse mindenkinek jár

A koncepció egyszerű: a szerencse ingyenes, egyetemes emberi joga most ki lett terjesztve a lottózásra is. Az oldalon ugyanis nagyon egyszerűen gyűjthető bónusz pénz a bónusz játékokhoz: a csatlakozással egyből, utána pedig Facebook-megosztással, az ismerősöknek küldött körlevél segítségével, illetve jutalékokból.

Mitől bónusz a játék?

Hát nem attól, hogy ne fizetne nyereményt, hanem attól, hogy ezekre a játékokra ún. bónuszpénzből lehet jelentkezni. Mivel a nyereményeket a lottótársaságok valódi pénzben fizetik ki, ebből következően a nyereményt a GruppenLotto is valódi pénzben írja jóvá a bónusz játékokra jelentkezők részére, bármilyen meglepő és nagyvonalú fordulatnak tűnjön is ez. Néhány héten belül valódi pénz is befizethető lesz, de a szervezők nem akarják ezt elkapkodni. A vállalati koncepció szerint persze fontos a bevétel is, de elsősorban egy lelkes, átütő erejű közösség építése a cél, ahol mindenkinek kijárhat a szerencse.

Szocialista kezdés

A GruppenLotto Facebook-oldalán mókásan „szocialista típusú határidőnek” nevezte egy kommentelő a 4 napos csúszást, azonban


erre technikai okokból volt szükség, hogy minden szükséges engedéllyel és szerződéssel rendelkezzen a londoni székhelyű portál. Nem annyira közismert, de Angliában vannak a legnagyobb hagyományai a sportfogadásnak és szerencsejátékoknak, így az angol vállalkozás biztonságos hátteret nyújt majd a vélhetően hatalmas nyeremények korrekt elosztásának. A szocializmustól tehát a lehető legtávolabb vagyunk még földrajzilag is, de ha az első játékok közt szereplő 100 millió € díjazású EuroMillions lottót nézzük, akkor pedig végképp.

Ide aztán érdemes csatlakozni

A rövid távú cél, hogy 100 ezres közösség épüljön, az ígéret szerint ugyanis az első 100 ezer regisztrált mindegyike azonnal megkapja az 500 Forintot, amiből rögvest pozíciókat vásárolhat az oldalon meghirdetett játékokra. Mostantól ugyanis állandóan vannak játékok, a nemzetközi lottózásban ugyanis egy percnyi szünet sincs! Akinek pedig megtetszett a játék, és kedvet kapott hozzá, beszállhat az igazi nagyágyú nyereményekkel kecsegtető fizetős pozíciókba is. A GruppenLotto közösséghez itt tudsz csatlakozni. Facebook-fiókkal rendelkezők esetében ez tényleg csak néhány kattintás és már perceken belül játékba is kerülhetsz.






Friss hírek az elmúlt 24 órából