Ugrás a cikkhez
Reklám

Az internet új világát bemutató csoportos lottóportál indult el áprilisban. Egy eddig teljesen szokatlan koncepció, amit csak követni érdemes. Rendhagyó módon akár azok járhatnak vele a legjobban, akik nem is szeretnek lottózni, vagy soha nem is lottóznának. Akik pedig szeretnek játszani, azoknak egy igazi oázis lett teremtve.

Ma már az internet világa egy teljesen új világ. Bizalmat kell építeni, adni, szórakoztatni és kiváló szolgáltatást nyújtani, mert az emberek számtalanszor csalódtak már a különféle jobbnál jobb ajánlatokban, ígéretekben. A GruppenLotto olyan új világot mutat be, amiben egy oldalnak először bizonyítania kell, hogy a vásárlók kegyeit elnyerje, nem pedig agresszíven a pénztárcák felé nyúlkálni. A GruppenLotto pontosan ezt nyújtja, mert így lett megtervezve és felépítve.




Ez az internet új világa. Itt nincs semmiféle „csak fizess, és majd meglátod” típusú ígérgetés. Mindenki kipróbálhatja a játékot és az oldalt teljesen ingyen. Sőt… De mit is jelent ez pontosan, hiszen megszokhattuk, hogy az „ingyen” a legtöbbször soha nincs ingyen. Ezt a dilemmát egyszerűen hidalja át az oldal, ugyanis minden regisztráló egyenlege egyből 500 Ft-ot mutat. Játszani ugye az egyenleg erejéig lehet, tehát ez azt jelenti, hogy ez az összeg már biztosan eljátszható a május végén induló csoportos lottó játékokon. Az egyenleg nem vihető mínuszba, így a játékosnak soha nem keletkezhet fizetési kötelezettsége vagy tartozása. Nyerés esetén viszont a csoport összes tagja azonosan részesedik a lottónyereményből, legyen az bármekkora.

De miért jó ez azoknak, akik soha nem lottóznának? Ehhez kicsit messzebbre kell mennünk. Az emberek a jó dolgokat szívesen továbbadják. Éttermeket, termékeket, szolgáltatásokat ajánlanak egymásnak, ha az nekik bevált. De kapott Ön már valaha pénzt azért, mert ajánlott egy barátjának egy mozifilmet, egy jó éttermet, vagy egy ruhaüzletet? A GruppenLotto-ba úgy hívhatja meg barátait, ismerőseit, hogy ezért Ön is meg lesz jutalmazva, miközben a csatlakozó barátja, ismerőse ajándék 500 Ft-ja sem marad el. Nevezzük ezt az Ön extra jutalmának cserébe azért, hogy Ön elmondta másoknak. Így gyakorlatilag nincs felső korlátja a megszerethető jutalomnak, amit később játékra lehet fordítani. Ez nem ingyen pénz. Ön megdolgozott érte.




Miért jó ez azoknak, akik szeretnek játszani? Sokan lottóznak rendszeresen, de kevesen tudnak a komolyabb esélyekhez szükséges száz, több száz vagy akár ezer szelvényt venni, mert csak pár száz forintjuk van játékra. Ugyanakkor kevés olyan ember van, akinek csak milliárdok okoznának örömöt, a legtöbbünk életét egyenesbe tenné néhány potya milliócska is. És ez itt a lényeg, mert akiket csak megkérdeztünk, egyöntetűen mindenki hétköznapjait „csak” egy pár, 2-20 milliós probléma gyötri, nem pedig milliárdos nagyságrendű. Pont erre van kitalálva a csoportos játék. Ha ugyanis sok-sok párszáz forint összeáll, akkor ez együtt hatalmas vásárlóerőt képez, és jelentős mennyiségű szelvény lesz belőle, ami így sokkal komolyabb nyerési esélyt is jelent.




Ez egy bevált külföldi matematikai modell, aminek sikerességét az bizonyítja, hogy a külföldi lottó-telitalálatokat 40%-ban hasonló elven felépített lottózó csoportok viszik el az egyedileg játszók elől. Ez a csapat sikerének garanciája, hiszen a GruppenLotto nem talált ki semmi csodát, csak importált egy már külföldön bevált modellt, és olyan közel hozta a magyar emberekhez, olyan barátságossá és könnyűvé tette, amennyire csak lehetséges. Aki csak teheti, csatlakozzon ehhez a sikertörténethez, katt ide!



Friss hírek az elmúlt 24 órából