Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki 14 kiskorú fiútól szerzett intim fotókat és videófelvételeket - közölte Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője az MTI-vel kedden.Illusztráció: Getty

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi egy népszerű internetes játékra regisztrálva 9 és 17 év közötti fiúkkal alakított ki kapcsolatot úgy, hogy magát velük hasonló korúnak hazudta. Kilétének leplezéséhez egy külföldön élő ismerőse fotóját használta.

A férfi azt is állította magáról, hogy jártas a számítógépes játékok világában, és segítséget ajánlott a kisorúaknak. Később, miután elnyerte a fiúk bizalmát, szexuális tartalmú beszélgetéseket kezdeményezett, majd arra kérte őket, küldjenek magukról intim felvételeket. Ellenállás esetén a férfi fenyegetéssel érte el, hogy a kiskorúak teljesítsék kéréseit.

A vádlott 2018 és 2021 között 14 kiskorú fiút vett rá arra, hogy intim fényképfelvételeket és videókat küldjön magáról.

Az ügyészség a férfit többrendbeli gyermekpornográfiával, szexuális erőszakkal és személyes adattal visszaéléssel vádolja.

A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság dönt.

Frissítés: íme az egyik legnagyobb hazugság a témában:

2. frissítés: nahát, itt az újabb eset: tizenéves állami gondozottakkal fajtalankodtak - és bármilyen hihetetlen, ezúttal is fiúk kellettek a "nem homokosoknak"

A rendőrség gyermekprostitúció kihasználása és szexuális visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi ellen:

Kapcsolódó: Meg kell emelni a homokos kapcsolatok beleegyezési korhatárát - Dúró Dóra az ATV-ben

Rónai Egon figyelmébe: 

- A homoszexualitás és a pedofília kapcsolata empirikus adatok fényében

- Márpedig van kapcsolat a pedofília és a homoszexualitás között - az igazság a pedofiltörvényről

- Szexuális anarchia (I. rész) - A pedofília normalizálásának második hulláma

- Szexuális anarchia (II. rész) - Transzpropaganda zsidó pénzből és a hanyatlás receptje (18+)