Ugrás a cikkhez
Reklám

"A Kolozsi úton egy fiatal roma férfi földhöz vágta a kiskutyát, majd meg akarta nyárson sütni!" - írja Fb-bejegyzésében Fidrus Péter önkormányzati képviselő. (Ugyanakkor nem győzzük hangsúlyozni, hogy a "romát" magyarul cigánynak nevezzük.)

A rendőrség hívta az ebrendészet számát, hogy egy kiskutya tetemét szállítsuk el. Addigra már befejezték a vizsgálatot, és a fiatalembert is elvitték. Az anyjával beszéltem a történtekről, aki szerint a fia részegen úgy döntött, hogy a három kölyök kutya közül az egyiket megeszi... Ezért csapta földhöz szerencsétlen kiskutyát, amelyik azonnal elpusztulhatott az ütés után. Az anyakutyát és a kölyköket állatbarátok elvitték, nekünk már csak a tetem maradt - folytatódik a bejegyzés.

Az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya a Blikk megkeresésére azt válaszolta, az ügyben állatkínzás megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A gyanúsított elfogása, előállítása és kihallgatása megtörtént - írták.

Különbségkereső

Olvassuk újra Fidrus első mondatát, majd hasonlítsuk össze a Telex első mondatával! Vajon melyik szó hiányzik a szövegből?...
Frissítés: ugyanilyen "figyelmetlenek" a Zsindexnél és a 24.hu-nál is:HVG:
2. frissítés: "a kis szájába egy cigaretta volt belenyomva"

Újabb beszámoló az esetről:

3. frissítés: a Retek Klub még a többieken is túltesz

A cigánymosdatók egyszerűen kitakarták a származásra vonatkozó részt:
Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából