Ugrás a cikkhez
Reklám

László Attila MÖM-vezető írja:

Igen, a választások után is vannak még rászorulók, szegénysorban élők, akik döntő többségükben a jelenkori társadalmi rendszer áldozataiként olyan élethelyzetbe kerültek, mikor egy tál meleg étel, vagy néhány téli ruhanemű is nagy segítség a számukra.

Talán meglepő, de a választások után is létezik egy politikai szervezet, amely a karitatív segítségnyújtást nem egy kiemelt kampánystratégiai elemként kezeli, és nem a szavazást megelőző napokban „eteti meg” a választópolgárokat.

Aki a jótékonysági akció keretében szombaton eljön a XVIII. kerületbe, az tapasztalni fogja, hogy itt a meleg étel és meleg ruha mellé nem a hatalomféltés, az elszámoltatástól való félelem párosul, hanem a segítő szándék.

Az eseményen a Magyar Önvédelmi Mozgalom a Jobbik XVIII. kerületi szervezetének meghívására tartózkodik majd a helyszínen, mivel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely célirányosan a magyarság megsegítését és összetartozás-érzését segíti elő.

Megköszönve a meghívást és élve a lehetőséggel, november 8-án, szombaton a Lőrinci piac melletti területen mindamellett, hogy reményeink szerint hozzájárulunk az esemény zavartalan lefolyásához, társaimmal együtt várjuk a mozgalom iránt érdeklődő és hazájáért tenni akaró honfitársainkat is.






Friss hírek az elmúlt 24 órából