Ugrás a cikkhez

Birkózófogással ölt meg egy gyereket egy bébiszitter az Egyesült Államokban. A néger a rendőrségnek utóbb azt mondta, ő csak lefogta a kisfiút, "nem volt tisztában a saját erejével" - írja a FoxNews nyomán az Origó.Persze a szülők felelőssége is nyilvánvaló: nem bízzuk majmokra a gyerekünket...

A kisfiú, Ahren Joshua DeHart azzal vívta ki a néger haragját, hogy széttépett egy párnát, azért a férfi az egyéves gyereket szorosan magához fogta, de ezzel gyakorlatilag összeroppantotta. A kisfiúnak a koponyája - és, mint később kiderült, a tüdeje és a hasa is - megsérült, belső vérzése volt.

A 24 éves néger, Marvin Rex Lake tagadta, hogy a koponyasérülést ő okozta volna, de ezt nem, hogy a belső sérülésekért ő a felelős. A férfi a kisfiún kívül egy másik kisfiúra és egy csecsemőre is vigyázott, rajtuk is találtak sérüléseket. A később meghalt kisfiú anyja az eset idején dolgozott, mint ahogy vélelmezhetően az apa is, akit a rendőrség nem nevez meg pontosan, "Scheider tanúként" hivatkozik rá.

Mint kiderült Lake és a két szülő április 13-án délután öt órakor videón beszélgettek, ekkor a kisfiúnak még nem volt semmi baja. Este fél tízkor Lake felhívta Scheidert, hogy a kisfiú, Ahren nincs jól, valami vörös anyagot, feltételezhetően vért hányt.

RT NBC6News "Police say Marvin Rex Lake allegedly gripped a 1-year-old infant like a football, wrestled with the baby, and dropped him on the frame of a futon, causing fatal injuries. https://t.co/C4QjtqvSHZ"

— Four States News 📰 (@FourStatesNews) April 21, 2021

A két szülő éjfélkor ért haza, azonnal hívták a mentőket, akik Ahrent kórházba vitték. A kórházban észrevették, hogy a kisfiú sérülései nem véletlenül keletkeztek, és értesítették a rendőrséget. A vizsgálatok során kiderült, hogy a kisfiúnak az agya, a koponyája, a hasa és a tüdeje is megsérült.

Gépek tartották életben múlt péntekig, akkor azonban közösen úgy döntöttek, hogy lekapcsolják az életfenntartó gépekről a kisfiút.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából