Ugrás a cikkhez
Reklám

Hullagyalázás vádjával indítottak eljárást egy 49 éves férfi ellen a zimbabwei hatóságok, miután egy temetés előtt rámászott egy húszévesen elhunyt nő holttestére, és úgy csinált, mint szexelne vele – jelentette a helyi sajtó. A férfi csütörtökön jelent meg egy helyi bíróság előtt, ahol ötezer zimbabwei dolláros, azaz nagyjából négyezer forintos óvadék megfizetésére kötelezték, és tárgyalásának folytatásáig lakhelyelhagyási tilalmat róttak ki rá - írja a 24.

Az afrikai országban nagy botrányt okozó eset még január második történt Zimbabwe fővárosában. Az esetről szóló rendőrségi jelentés szerint az újév napján elhunyt Melisa Mazhindu holtteste a családja otthonában volt, ahol anyja és még két nő gyászolta, amikor megjelent Big Sipiliano és egyik barátja.

A két férfi a szemtanúk elmondása lehuppant a kanapéra, miközben sört ittak és dohányoztak, majd a vádlott felállt és közölte, hogy évek óta kívánta az elhunytat, de soha nem volt lehetősége lefeküdni vele. Ezután a gyászoló anya előtt kijelentette, hogy felizgult, és bár vágyai tárgya ugyan elhunyt, még nem késő lefeküdni vele, van rá ideje, mielőtt eltemetik.

Ekkor odament a holttestet, lehúzta róla a fehér halotti leplet, majd felöltözve ráfeküdt, és szexet imitáló mozdulatokat végzett, miközben barátja megakadályozta, hogy a szobában lévő nők közbelépjenek. A férfit végül az anya segélykiáltásaira reagáló emberek szedték le a holttestről, kidobták őt és barátját a házból, majd értesítették a rendőrséget.

Sipiliano tárgyalását februárban kezdik meg, és a beszámolók szerint akár öt évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik a halott testének meggyalázása miatt.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából