Ugrás a cikkhez

Ki tudja, van-e még szabad betű az ábécében, amellyel folytatni lehetne az LMBTQIXYZ-füzért? Letartóztatták ugyanis azt az oklahomai nőt és lányát, akik márciusban kötöttek házasságot - egymással. Arról egyelőre még nem kaptunk hírt, hogy szervezik-e haladó szellemű nászuk legalizásáért, és a homofób, gyűlölködő hatóságok állami szintű megregulázásáért a tüntetéseket, de kétségeink ne legyenek: a perverzió ezen szintlépésével nincsenek már messze azok az idők sem.

A vérfertőző frigy egy fél évig elkerülte a hatóságok figyelmét, mivel különböző a vezetéknevük.

A 43 éves Patricia és 25 éves lánya március végén házasodott össze, négy nappal később pedig kézhez kapták a házassági szerződésüket.

Augusztusig elkerülték a rendőrség figyelmét, ám egy rutinellenőrzés során a hatóságok nyomozni kezdtek Patricia gyermekei után, akiket kiskoruk óta nagyszüleik nevelnek.

Szerdán tartóztatták le őket, mindkettőjüket szupermenes pólóban vitték be a rendőrségre.A 43 éves Patricia és 25 éves lánya március végén házasodott össze

Egy elvesztett gyámsági per miatt a nő évekig nem látta gyermekeit, és csak két évvel ezelőtt találkozott velük újra. A rendőrségnek azt mesélte, hogy lányával szinte azonnal egy hullámhosszra kerültek.

A kihallgatáson az édesanya azt hazudta, hogy nem tudta, hogy a lányával kötött házassága illegális, hiszen nem ugyanaz a vezetéknevük, és a lány anyakönyvi kivonatában sem szerepel a neve.A kutya szerepéről nem esett szó, de ami késik, nem múlik

A nő évekig nem látta gyermekét, két éve vették fel egymással a kapcsolatot

A bizarr helyzet azonban még tovább bonyolódott, miután a hatóságok megtudták, hogy a nő 2008-ban már hozzáment az egyik fiához is. Ezt a házasságot két évvel később érvénytelenítették.

Még tisztázatlan, hogy a nő miért kötött házasságot fia után lányával is. Azt rejtélyes módon nem vizsgálják, hogy eddig miért nem zárták börtönbe vagy legalábbis elmegyógyintézetbe. (Bizonyára el akarták kerülni a homofóbia vagy a haladásellenesség vádjait - a szerk.) Lányával együtt tíz év börtönbüntetést kaphat.

A nagyszülők nem akartak nyilatkozni a házukat ostromló riportereknek, akik az ajtóra írt üzenetből sejthették volna, hogy komplikált családról van szó:
A hollywoodi tudatiparosok pedig rághatják a körmüket, hogyan fognak megfelelni a fenti esettel módosított kvótaegyenlőség modern kihívásának.

(Kuruc.info - Híradó - kfor.com nyomán)

Kapcsolódó:

- Gyomorforgató történet: megszülte, most pedig szoptatja gyermekét egy "transznemű férfi" (16+)

- Kevés a buzi a hollywoodi filmekben

- A ferde hajlam térnyerése (II. rész) - Perverz propagandisták és a médiatúlsúly
- A ferde hajlam térnyerése (I. rész) - Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták


Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából