Ugrás a cikkhez
Reklám

Március 14-én Budapesten, a Barba Negrában minden jelenlegi és egykori csapatával színpadra áll a "Magyar vagyok, tudom és hiszem" elnevezésű estén a negyedik ikszbe lépő rebellis nemzeti rockzenész, Sziva Balázs. A Romantikus Erőszak és a Hadak Útja Kiadó alapítója, akit korábban a Hungarica éléről is ismerni lehetett, négyórás koncertre készül, ahol sok vendég fellépő is tiszteletét teszi majd.

Erre az alkalomra jelenik majd meg limitált példányszámban, Hunnia fia címmel egy 32 dalos összefoglaló dupla válogatásalbum Balázs eddigi munkásságából. A látványos csomagolású digipak CD előrendelésben március 14-ig mindössze 2000 Ft-os rajongóbarát áron itt érhető el.




A két korongon a legjobb Romantikus Erőszak-, Hungarica-, Szent Suhancok-, Hadak Útja-nóták szerepelnek majd remasterizálva, kereskedelmi forgalomban már beszerezhetetlen ritkaságokkal, eddig kiadatlan anyagokkal és 3 új, csak ezen a kiadványon beszerezhető felvétellel, közte a vadonatúj címadó számmal. Már meg is nézhető a kiadványt beharangozni hivatott két szöveges videó.




A Fegyverbe! címűhöz az énekes annyit fűzött hozzá, hogy „1994 óta játsszuk ezt az eredetileg Ballagó Idő-dalt a koncertjeinken, és talán nem túlzás, hogy az utóbbi másfél évtizedben a miénk vált a legnépszerűbb változatává a kiegészített refrénnel.” A 2017-es verziót az együttes az egri várvédők esküjével bővítette ki, amit Vári-Kovács Péter színművész mond el.

A másik videó a Hunnia fia című vadonatúj dalhoz készült, ami hitvallásként is felfogható:

Sziva 40 - "Magyar vagyok, tudom és hiszem" – nagykoncert

Tervezett Program:

20:00 Romer Akusztik
20:35 FradiMánia
21:10 Sziva Balázs és a Szent Suhancok
21:50 Hungarica
22:50 Romantikus Erőszak

Facebook esemény itt.








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából