Ugrás a cikkhez
Reklám

Megszállta az ördög a gyerekét, ezért kellett megölnie - ezt mondta az a kunszentmártoni anya a férjének, aki leszúrta hároméves fiát. A házaspár egy ördögűző szekta tagja, a férj a helyi vezető - hangzott el a TV2 híradójában. Mutatják is a szekta honlapját, de csak elhomályosítva.

Nem nehéz azonban megtalálni az oldalt, Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza a nevük.

A vezetőjük Villás Béla "spirituális tanító exorcista, AVATAR", akinek az angyal, akivel meditált, azt mondta, hogy neki adja Izmael trónját...

Szögezzük le: elmebetegek mindig voltak, és valószínűleg lesznek is. Nem ez a gond, mert ez ellen nem tehetünk. Ez a probléma:

Az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházát jogerősen bejegyezte a Fővárosi Bíróság 2005. augusztus 11-én, mellyel lehetőségünk nyílt papi tevékenységeink nyújtására, lelki gyakorlataink tartására Magyarország, illetve az Európai Unió egész területén.

Milyen "nemzeti, keresztény" kormány az, amely nem tilt be, sőt, egyházként enged működni egy ilyen társaságot? Hogy aztán ilyen következményei legyenek az őrült és közveszélyes politikájuknak? Kilenc év alatt talán lett volna idejük fellépni ellene... Kíváncsiak vagyunk, ki vállalja ezért a felelősséget, hiszen nem kell észlénynek lenni ahhoz, hogy tisztán lássuk, "exorcisták" "egyházi tevékenységéből" jó nem származhat.

De persze azok fényében, hogy a Hitgyüli, mely ugyancsak zakkantak gyülekezete - lásd a kapcsolódó anyagokat -, már helyettes államtitkári szintről szól bele az ifjúságpolitikába is, fölösleges várni bármit... Holott az egyetlen észszerű lépés az összes szekta azonnali betiltása lenne. De ezt már nem a Fidesz fogja meglépni. És persze nem is a ballibek.(Kuruc.info)

Kapcsolódó:
- Lábat hosszabbít és kiűzi a süketség szellemét az Orbán-támogató szektavezér négere
- Ugráló, ordító, rángatózó, földön fetrengő agyhalottak - újabb felvétel került elő a Hitgyüli szeánszairól
- Ez a Fidesz "egyháza": rejtett kamerával a Hitgyüli vonagló szektásai között
- Best of Hitgyüli - újra látható a számtalanszor törölt videó az agyhalottakról
- Újra látható a rejtett kamerás felvétel: imán a Fidesz történelmi egyháza: "rombold le a Jobbik társadalmi támogatottságát, űzd ki őket a Parlamentből, oszlasd fel őket, Uram!"
- Új rejtett kamerás felvétel érkezett: a valódi történelmi egyházakat is gyalázza a Gyűlölet Gyülekezete
- A Hitgyüli és a péniszellenesség - videók Németh Sándor fő aktivista kitüntetéseiről
Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából