Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés: A videó már csak ide kattintva érhető el.

***




Korábban írtuk: "Olvasóinknak köszönhetően a videó elérhető még
ITT, ITT, ITT, ITT és ITT" - írtuk 2011. januárjának elején. Mint az látható, a kajmánok egészpályás támadást indítottak, az összes megosztóról töröltették a (számukra) roppant kínos videót. De vajon a görbeorrúak fel tudják venni a versenyt több száz lelkes kuruc talpassal szemben? Igen, Önökről van most szó.

Friss: Sokan küldtek levelet az újabb feltöltésekkel, köszönjük szépen, remélhetőleg sikerül megizzasztanunk a cenzúrára vágyó kampósorrúakat. Várjuk a további linkeket!

Először is íme beágyazva a videó:

 

 

A videó megtekinthető még továbbá ITTITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ezen a vietnami megosztón (a piros szövegre kell kattintani, ha nem jönne be) és egy kínai oldalon is. 

A videó pedig letölthető erről a linkről, Rapidshare-ről,  Hotfile-ról, olvasónk oldaláról, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen és innen is.

Szóval az a helyzet, hogy a zsidók törölték a videót öt honlapról azt gondolván, hogy végleg eltüntetik így a számukra kellemetlen képsorokat. A cenzúrázási kísérlet eredménye az lett, hogy a cikket előrehoztuk, elolvasták még sok tízezren, az öt megosztó helyett pedig számos helyre feltöltötték olvasóink. Ezek egy részét nem is tettük közzé, hanem eltettük tartalékba. Összesen több mint 50 helyen van meg jelenleg a videó.

Kíváncsiak vagyunk, zsiráfék mikor jönnek rá, hogy az interneten már nem ők diktálnak és nem lehet cenzúrázni kényük-kedvük szerint. Sőt, az egész csak visszafelé sül el. Így van ez a videók töröltetésével, és a Kuruc.info üldözésével, betiltásával is.

Korábban írtuk: Ismét törölték, ezúttal a Daily Motion nevű külföldi megosztóról azt a közel 10 perces videót, amiben összegyűjtöttük a cionista szekta legkínosabb pillanatait. Most olvasóink segítségét kérjük, hogy ne tűnhessen el ez a gyöngyszem végleg az internetről, nem győzedelmeskedhet a zsidó cenzúra.

Az interneten korábban több hitgyülis videó is fellelhető volt, például az, amin az önkívületi állapotban lévő őrülteket a kamerák előtt épp megszállta a Szentlélek (vagy inkább Németh Sándor, a cionista "lelkész"). Ezeket a rövid videókat a Youtube, Indavideo, Yv.hu oldalakról mind törölték, miután a cionista szekta jogásza perrel fenyegette meg a videomegosztó oldalakat. Íme az egyik szolgáltatónak írt levél - a videó sérti a Hit Gyülekezetének "jó hírnevét":




Úgy láttuk, nem jó elaprózni a dolgokat, nem szerencsés, hogy több részben keringenek ezek a felvételek. 2 videó a fetrengésről, 1 videó a hitgyülisek házizenekaráról, valamint egy kis "Vidám Vasárnap" a Izrael-imádattal fűszerezve - ezeket tartalmazza a Best of Hitgyüli nevű, közel 10 perces válogatásunk, amit feltöltöttünk a Daily Motion oldalára fél éve, ám a napokban törölték onnan a videót. Most ismét közzétesszük, és kérjük olvasóinkat, hogy minél többen mentsék le a gépükre, töltsék fel különféle külföldi megosztókra, ha letörlik egy helyről, bukkanjon fel másik két oldalon, hadd főjenek a levükben zsiráfék!

Kuruc.info főhadiszállás - Atacama-sivatag

Kapcsolódó cikkek: - A szektás hitesek zsidó rendezvényén hajbókol a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója - Itt a címe, telefonszáma

- Izraelt éltette és hadat üzent a "keresztény antiszemitizmusnak" a Hit Gyülekezete

- Hitgyülis, szélsőséges ceglédi iskolaigazgató: Izrael csodás, a zsidókat csak imádni lehet!

Két másik videó, amit (a szólásszabadság nevében) töröltek több helyről is:

- Ismét látható minden idők legnézettebb videója: Maugli, tizenéves cigánybűnöző a Blahán

- Kitűnő gerillavideó: Kupper András kopogtatókat gyűjt - a fideszesek cenzúrázták, de ismét látható

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából