Ugrás a cikkhez
Reklám

És nem verekedés alakult ki, hanem megverték, azaz bántalmazták őket, mert ez sem mindegy. Talán végre megtanulnak fogalmazni az illetékesek, alább olvasható az ügyészség közleménye.




A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

2017. június végén az éjszakai órákban a sértett és élettársa Miskolcon egy munkahelyi rendezvényről hazafelé indult, amikor az úttesten áthaladásuk közben a sértett által csak látásból ismert két férfi minden előzmény nélkül belekötött, és azonnal rátámadt. Többször megütötték a sértettet, aki ettől a földre került, majd megrugdosták.

A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a további bántalmazást, de ekkor a vádlottak őt is megütötték, majd a hozzájuk tartozó nő is közbelépett, és rátámadt a nőre, aki igyekezett védekezni, ezért közöttük dulakodás alakult ki, és mindketten elestek.

A sértett férfi, amikorra már felhagytak a bántalmazásával, megpróbált elmenni a helyszínről, azonban fájdalmai miatt 10 méter haladás után a földre ült, ekkor az egyik férfi odament hozzá, és még egy alkalommal fejbe rúgta.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló bordatörés sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség a vádlottak közül a két férfivel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a nővel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

Korábban írtuk: Szárnyal a rendőrségi fogalmazó: már az is "szóváltásba keveredéssel" indul, ha mentőst vernek a cigányok





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából