Ugrás a cikkhez
Reklám

Október tizedikén jelent meg a címben említett hír a Mazsihisz nevű vallási alakulat honlapján. Vártunk egy ideig, hátha lesz valami reakció. Nem volt. Pedig nálunk éppen liberális-zsidó körök nagyon érzékenyek a bőrszín emlegetésére.

A Mazsihisz honlapján megjelent írásnak már a címe is érdekes: Tele van zsidókkal Amerika. Ezt eddig is tudtuk, olyan mértékű volt a hitleri zsidópusztítás, hogy mára tele lett Amerika a választott nép kiirtott fiainak sarjaival. Képzeljük el, ha nem zsidó fórumon jelenik meg ez a cím. Nem lenne belőle botrány? Most azonban már nyugodtan nevezhetjük „zsidó központ”-nak Amerikát (lásd az írás utolsó bekezdését), nyugodtan beszélhetünk zsidótelítettségű Amerikáról. Ha valaki ezért antiszemitizmussal vádol minket, irányítsuk az illetőt eligazításra a Síp utcába, a ki-tudja-milyen-fehér Heisler Andráshoz.




A hír a Mazsihisz Facebook-oldalára is felkerült, de csupán egy ember szólt hozzá. Azt azonban senki nem tette szóvá, hogy a felvezető szövegben a zsidó valláshoz való kötődésről miért nincs szó. Miért fontos az, hogy a zsidók az átlagnál fehérebbek, s miért nem fontos, mennyire tartják a vallásukat?

A zsidó honlap cikkében van két különösen érdekes rész. Megtudjuk, hogy az etnikai-származási sokféleség ugyan „növekszik” (?!) Amerikában, ez azonban a zsidóságra nem érvényes. Magyarán: a zsidók nagy többsége ragaszkodik faji-etnikai különállásához, nem keveredik más etnikummal.




Azt is megtudjuk a cikkből, hogy Amerikában ugyan több zsidó él, mint hét évvel ezelőtt, a vallásos zsidók száma azonban csökkent. Természetesen ezek a nem vallásos zsidók is zsidók. Ezt azért fontos leszögeznünk, mert ahogy a cikkből is kiderül, a zsidó identitás alapja nem pusztán a vallás. A zsidóság ugyanis különálló etnikum. Mindenütt a világon. Hazánkban is. Ahogy nem olyan régen a hazai zsidó etnikum egyik öntelt vezetője, Heisler András megfogalmazta, a zsidóságra leselkedő legnagyobb veszély az asszimiláció. Idegen marad a zsidóság minden országban.

Aggodalomra semmi ok, nem fogyunk, növekszik mindkét zsidó központ, Izrael és Amerika is, olvassuk a cikk végén. Hogy idehaza van-e ok aggodalomra, arról sajnos nincsenek zsidó forrású híreink.

B. - Kuruc.info

Szeretik hangsúlyozni a "fehérségüket" a gazdanép kárára:

- A "kifejezetten zsidós perverzitás" újabb példája: a Jeffrey Epstein-ügy, és ami azt körülveszi

- A zsidó rejtőzködés patológiája





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából