Ugrás a cikkhez
Reklám

Eljött a - segítség híján - soha véget nem érő Szabadság téri takarítás negyedik felvonása. Tisztaság- és rendpárti olvasónk levele:

Nagyon könnyű az engedélytelen Gábor után takarítani. Az egyik ok, hogy esett. Bár így nem tudtam festeni, pedig pótolni akartam a szívecskét, amit lefestettek vörösre. Úgy látszik, zavarja őket a szeretet, csak a gyűlöletben hisznek.

A másik ok, hogy Gáborunk igénytelenül szemetel, sehol egy laminált szemét, csak bugyik, sehol a szögesdrót, megint csak egy vékonykára futotta, de így a zsákomban volt hely a cipőknek.

Gábor, az oszlopot még most sem tetted vissza, azt is én csináljam meg? ;-)

Lassan beláthatnád, hogy ezt a szemétkupacot már mindenki leszarja, engedd el te is. Mi sem szemeteljük össze (még) a szomszédos förmedvényt, amit sok ezer nő megerőszakolására emeltek, te se tedd, főleg mert nincs rá engedélyed.

És szomorú is vagyok mert a rengeteg kommentet semmilyen cselekedet nem követte, de hát mit is vártam. Lassan jön az óraátállítás, és egyre hamarabb is sötétedik, szóval egyre egyszerűbb lenne cselekedni.

Frissítés: "Támadás alatt állunk" - a szemetelők a "náci károkozás" után megint folytatták

Rendszerető olvasónk korábbi takarításai:

- Szabadság téri takarítás, III.: ha utcaművészet, akkor legyen utcaművészet!

- A bosszú népe - zenei aláfestéssel folytatódott a Szabadság téri zsidószemét-mentesítés

- Megtisztulva várta a Szabadság tér a nemzeti ünnepet - olvasónk eltakarította a zsidó szemetet

Kapcsolódó: Már a zsidók is nácik: sem a Mazsihisz, sem az EMIH nem ment el a Szabadság téri hisztizésre, csak Lendvai Ildikó





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából