Ugrás a cikkhez
Reklám

A jellegzetes, balkáni zenébe oltott lakodalmas műfaj inváziója egyáltalán nem új jelenség Romániában, a vulgaritás és az ízléstelenség diadalmenete évtizedek óta tart. Ezért nem olyan nagy csoda, hogy a manelista körökben sztárnak számító Dani Mocanu április végén a Youtube-on megjelent Curwa című gusztustalan „száma” jelenleg több mint 17 milliós megtekintésnél tart.




A gengszterrappereket megszégyenítő, nőalázó kobzos mindjárt a szám elején leszögezi: „Ha veszel magadnak egy kurvát/Tartsd őt a helyén,/Ne hagyd, hogy gondolkodjon, ne értékeld/Ne vidd étterembe, tartsd otthon kenyéren,/Mert annyit ér, mint egy kutya”. Mindezt úgy, hogy a klipben kutyaláncon ráncibál egy nőt.

Úgy tűnik, az üresfejű némberezés, szajházás nem mindenkinek jött be, a dalnokot ugyanis kedden reggel rohamrendőrök ébresztették otthonában, és egy alapos házkutatás után gyűlöletre való felbujtás és diszkrimináció miatt vizsgálati fogságba is helyezték - írja az Adevarul című román lap nyomán a Főtér.ro.

Dani Mocanut a nők jogait védő, FILA nevű civil szervezet jelentette fel, amely épp a tegnap hívta fel a figyelmet arra, hogy naponta legalább 50 nőt bántalmaznak Romániában, és az év eleje óta 89-en váltak nemi erőszak áldozatává. Egy olyan országban, ugye, ahol Mocanu kurvázós száma az egyik legnagyobb sláger:





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából