Ugrás a cikkhez
Reklám

Holtan találtak egy magyar férfit egy thaiföldi börtöncellában, miután letartóztatták őt a suvarnabhumi repülőtéren - írja a The Bangkok Postra hivatkozva a Blikk.

Az első információk szerint a hozzátartozók kérésére meg nem nevezett, 60 éves magyar férfit a thaiföldi bevándorlásért felelős hatóság tartóztatta le, ugyanis az lejárt vízummal tartózkodott az országban. A férfit mindezek után egy cellába zárták, ahol a rendőrség szerint semmilyen előjelét nem mutatta annak, hogy rossz állapotban lett volna.

"Amikor szombat éjszaka ellenőriztük a cellákat, még minden rendben volt, mindenki máshoz hasonlóan aludt" - mondta az egyik börtönőr.

A sokk akkor érte a rendőröket, amikor vasárnap reggel kihallgatásra vitték volna a férfit, ám az már halott volt. A testet a törvényszéki rendőrség valamint a Bang Phili Kórház orvosai vizsgálták meg, akik megállapították, hogy a halál körülbelül nyolc órával azelőtt állhatott be. A férfin nem volt látható semmilyen támadásnak, esetleg öngyilkosságnak a nyoma.

A holttestet a Rama Bang Phli kórházba szállították, hogy a boncolás után meg tudják állapítani a halál pontos okát. A Suvarnabhumi Rendőrkapitányság szóvivője szerint az ország már felvette a kapcsolatot a magyar férfi hozzátartózóival.

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából