Ugrás a cikkhez
Reklám

Még mondja valaki, hogy rasszista az elnök... Vagy hogy érdeklik a törvények... Vagy hogy nem képes a legátlátszóbb és leggyerekesebb módon hízelegni észérvek helyett vagy ha valami olyant szeretne, amihez kb. semmi köze...Trump és a "barátja" (fotó: Andrew Harrer/Bloomberg)

"Épp most beszéltem Kanye Westtel a barátja, A$AP Rocky kapcsán. Fel fogom hívni a kiemelkedő tehetségű svéd miniszterelnököt, hogy kiderüljön, mivel tudnánk segíteni A$AP Rocky helyzetén. Olyan sok ember örülne, ha mihamarabb rendeződne ez az ügy!" – ezt írta ki Trump a Twitter-oldalára.Ezt a kis ártatlant kellene kiszabadítani (fotó: Getty)

Just spoke to @KanyeWest about his friend A$AP Rocky’s incarceration. I will be calling the very talented Prime Minister of Sweden to see what we can do about helping A$AP Rocky. So many people would like to see this quickly resolved!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2019. július 19.Fotó: worldredeye.com

"A$AP Rocky"-t (rendes neve Rakim Mayers) július 2-án vették őrizetbe, amiért a testőreivel együtt a nyílt utcán vert meg egy fiút, aki állítólag követte őt és csapatát. Free Rocky!...

Íme a jámbor afroamerikai (és magas művészete), akinek Trump szerint oly sokan szurkolnak:

(Index nyomán)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából