Ugrás a cikkhez
Reklám

Negyvenegy éves korában öngyilkos lett a Linkin Park énekese, Chester Bennington. A zenészre Los Angeles-i otthonában találtak rá csütörtökön. A TMZ rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy Bennington egyedül volt otthon, mikor felakasztotta magát.

Idei új lemezével a csapat nemrég Magyarországon, a soproni VOLT Fesztiválon is fellépett. A csapat ekkor még jó hangulatú koncertet adott, a kritikusok szinte egyöntetűen dicsérték a zenekart.

Bennington az egyik legjobb barátja volt a Soundgarden énekesének, Chris Cornellnek, aki idén májusban követett el öngyilkosságot. Cornell születésnapja ezen a napon, július 20-án volt. A Soundgarden-énekes halálának napján Bennington nyílt levelet írt barátjához. Cornell felesége, Vicky a Twitteren reagált Bennington halálára. „Épp amikor azt gondoltam, a szívem nem tud többé megszakadni. Szeretlek” – üzente a TMZ szerint.

– Sokkban és összetörve, de a hír igaz. Hivatalos közlemény azonnal jön, amint lesz ilyen – erősítette meg zenésztársa halálhírét Mike Shinoda a Twitteren.

(MNO)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából