Ugrás a cikkhez
Reklám

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága nyomozást indított felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel megvalósítva rablás bűntettének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Szilágyi Alex 2020. június 3-án 12 óra 25 perc körül Budapest, IX. kerület, Imre utca és a Mátyás utca kereszteződésénél támadta meg a bottal közlekedő 84 éves asszonyt; nyakából kitépte arany nyakláncait, majd elfutott a helyszínről. A dulakodás közben fellökte az idős asszonyt, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A bűncselkemény elkövetését a térfigyelő kamera rögzítette, így a rendőrök rövid időn belül azonosították a 30 éves Szilágyi Alexet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága a Police.hu-n kéri, hogy aki a felvételen látható cigánybűnöző tartózkodási helyét ismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Frissítés: íme Alex - mennyivel fehérebb, mint a videón...

Rejtély, ugye, kedves rendőrség?...




Korábban írtuk: Fideszes államtitkár: c*gánybűnözés nincs, az áldozatokra emlékezés elítélendő





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából