Ugrás a cikkhez
Reklám

Közleményben tudatták a Liberálisok, hogy a Bősz Anettet választották a Magyar Liberális Párt új elnökévé múlt heti küldöttgyűlésükön. (Kik? Egy tagja van az egész "pártnak"... - a szerk.) A párt előző elnöke, Fodor Gábor augusztusban mondott le, hogy egyetemi oktatóként folytassa.

Új időszámítás kezdődik a Magyar Liberális Párt életében. Országos építkezésbe kezdünk, megnyitjuk a párt kapuit a szabadságszerető emberek előtt – mondta Bősz első sajtótájékoztatóján.



Bősz Anett (j3)

A politikus szerint erős és stabil ellenzéki politikát fognak folytatni az Orbán-kormánnyal szemben, emellett mindent elkövetnek annak érdekében, hogy „2022-ben közös erővel leválthassuk a Fideszt, ehhez pedig új szövetségi politikára is szükség lesz”.

A párt frissen megválasztott elnöke elmondta, a céljuk az, hogy újra erős képviselete legyen a liberális értékeknek Magyarországon. Szeretnénk közérthető módon bemutatni, hogy miért fontos a szabadság a mindennapi életben. „Azokat kívánjuk képviselni, akik hisznek az európai értékekben, a szabadságban és az alapvető emberi jogokban. Akik dühösek és elégedetlenek a jelenlegi kormány szabadságkorlátozó politikája miatt. Akik egy igazságos, tisztességes és szolidáris Magyarországon szeretnének élni. Akik nem kérnek a félelem- és a gyűlöletkeltésből” – pufogtatta a liberális közhelyeket Bősz.

Az ellenzéki vezető öt fontos területet jelölt ki, amire a megújuló Magyar Liberális Párt építeni fog az elkövetkezőkben. Az oktatás, a gazdaság, az egészségügy, a jogegyenlőség és a környezetvédelem témájában fognak új, liberális alternatívát kínálni Magyarországnak – olvasható a párt közleményében.

Azon fogunk dolgozni, hogy a Magyar Liberális Párt nagy és erős párttá váljon, amely a társadalom széles rétegét tudja képviselni – zárta álmodozó gondolatait Bősz Anett.

(HVG nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából