Ugrás a cikkhez
Reklám

Fényes nappal állták útját egy párjával és kislányával a tápiószelei játszótér felé autózó férfinak 2020. május 18-án délután.

Egy út szélén sétáló háromfős társaság két tagja hirtelen a megengedettnél lassabban haladó kocsi elé ugrott, és megállásra kényszerítette. A 34 éves sofőr kiszállt az autóból, hogy kérdőre vonja a "fiatalokat". A "köztük kialakult szóváltást" az idősebbik "fiú" a farzsebéből előrántott zsebkéssel "rendezte volna le".




Bezárt állapotban szorosan a férfi hasához szorította, közben megöléssel fenyegette. Az apa válaszul ököllel fejen ütötte, és megpróbálta, de nem sikerült elvennie a bicskát. A "fiatal" tovább fenyegetőzött, és barátját is verekedésre buzdította.

Hadonászott az időközben kinyitott bökővel, mire a férfi visszaült a kocsijába, családjával bezárkóztak, és hívták a rendőrséget. A kölykök ordítozása és az autó püfölése akkor maradt abba, amikor az egyenruhások lefékeztek a helyszínen. A 14 éves "fiút" és 12 éves társát elfogták és előállították.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a gyermekkorú elkövetőt tanúként, míg a fiatalkorú férfit gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást - közölték a Police.hu-n.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából