Ugrás a cikkhez
Reklám

A nő, aki jelenleg a kormány plakátjain szerepel, korábban erotikakiállítások szervezésében dolgozott, illetve pornófilmek forgatásához lányok szervezésével foglalkozott, írja a Magyar Narancs. B. Erika az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon szerepel.




A lap információi szerint a nő 2008-2009 között Tomor Andrásnak dolgozott, az értesülést a férfi is megerősítette, és elmondta, hogy „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében” dolgozott neki a plakátokon szereplő nő.

Arra a kérdésre, hogy kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt mondta, „mindenféle feladatkörre”, illetve „ő koordinálta őket”.

B. Erika a plakáton egy kislánnyal szerepel, a gyermek pedig a Facebook-oldala borítóképén is látható, azaz gyaníthatóan a saját lánya.

Tomor András a rendszerváltás után kezdett pornófilmeket gyártani Tom-Média nevű cégével, 2005-től pedig az Erotika Expo és az Erotika Parádé nevű rendezvényeket is ő szervezte.

B. Erika tagadta a lapnak, hogy dolgozott volna Tomornak, viszont elismerte, hogy valóban ismerte a pornóproducert, és „ha volt kiállítás, akkor kinéztek rá”. Elmondása szerint sosem dolgozott a pornóiparban, mivel hangsúlyozta, hogy ő családos anyuka.

(24.hu)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából