Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk Ifjai valamennyi budapesti tagjával a mai napon akciósorozatot hirdettünk meg a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtárában annak érdekében, hogy az anarchista és marxista Szabó Ervin helyett (aki ráadásul meg akarta gyilkolni Tisza István miniszterelnököt) legyen a könyvtárhálózat új neve Fővárosi Tisza István Könyvtár - írja közleményében a szervezet, alább a folytatás.

Az anarchista Szabó Ervin, bár kezdetekor vezette a fővárosi könyvtárhálózatot, viszont a rend- és magyarellenes anarchista és marxista tanok terjesztése, Tisza István meggyilkolásának kitervelése (és végrehajtásának masszív akarata), valamint és nem utolsó sorban az ezeréves Magyarország elleni áskálódása méltatlanná teszi egy ilyen volumenű intézmény nevének birtoklására.

A táblán, amelyet Szabó Ervin mellszobrára helyeztünk, a következő szöveg szerepel:

Anarchista vagyok és felelős a marxizmus hazai terjesztéséért. Meg akartam gyilkolni Tisza Istvánt és elárultam az ezeréves Magyarországot.

Egy intézmény neve egyben értékválasztás is; az értékválasztás pedig felelősség, hiszen a választott név identitásképző erővel bír. Sokak akaratát fejezzük ki: a fővárosi könyvtárhálózat szakmailag vitathatatlanul XXI. századi, viszont nevében - ezáltal kulturális üzenetében - méltatlan a magyarság számára!

A Mi Hazánk Ifjai nevében és minden velünk egyetértő honfitársunk képviseletében követeljük, hogy méltóképpen legyen új értékválasztása a könyvtárhálózatnak Fővárosi Tisza István Könyvtár néven!

A következő hónapokban minden legális politikai eszközt és markáns politikaigerilla akciót be fogunk vetni annak érdekében, hogy a kultúrában és oktatásban túlhatalommal bíró kultúrmarxistáknak megüzenjük: hadat üzenünk Tisza István, kultúránk, az ezeréves Magyarország és a fővárosi könyvtárhálózat méltósága védelmében!

A kultúrharc elindult!

Az ünnepek után rengeteg akcióval jelentkezünk.

László Balázs
Országos szervező
Mi Hazánk Ifjai





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából