Ugrás a cikkhez
Reklám

2015. november 23-án maffiakapcsolatokról beszélt az Országgyűlésben Dömötör Csaba államtitkár, de Mészáros, Habony vagy Vajna neve helyett Sneider Tamást, az Országgyűlés jobbikos alelnökét emlegette. Elnézést kellett kérnie.

"A Fővárosi Törvényszék ítéletének megfelelően bocsánatot kérek azért, hogy megsértettem az Ön jó hírnévhez való személyiségi jogát. Szeretném kifejezni ezzel kapcsolatos sajnálatomat" - írja Dömötör a Sneidernek címzett levelében.

"Amennyiben a bocsánatkérés őszinte, úgy azt elfogadom. Szeretnék továbbra is a magyar állampolgárok képviseletére koncentrálni, viszont a személyemet támadó ócska hazudozásokkal kapcsolatban a jövőben is jogi úton veszek elégtételt. Ezért kellett az Európai Parlamentnek felfüggesztenie Ujhelyi István mentelmi jogát, ezért kért bocsánatot a közelmúltban Hollik István (KDNP), és most Dömötör Csaba államtitkár is" - összegezte a tanulságot Sneider a Facebook-oldalán.

A teljes levél:

Tisztelt Képviselő Úr! 

A Fővárosi Törvényszék ítéletének megfelelően bocsánatot kérek azért, hogy megsértettem az Ön jó hírnévhez való személyiségi jogát. Szeretném kifejezni ezzel kapcsolatos sajnálatomat. A 2015. november 23-án elhangzott beszédem többi, Ön által nem kifogásolt részét továbbra is fenntartom. Munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:  

Dömötör Csaba
parlamenti államtitkár
Miniszterelnöki Kabinetiroda
H-1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.
E-mail: csaba.domotor@mk.gov.hu





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából