Lapite Oludayo, azaz Fekete Pákó is szerepelni fog az idei Farm VIP-ben. Az "énekes-celeb" azonban hosszú ideje nem fordult meg showműsorokban, a mögötte álló évekről és arról, miért rendezkedett be civil életre, most a Story magazinnak mesélt, közölte a bulvárhírt a 24. De minket persze nem emiatt érdekel az eset.



Gratulálunk Gyöngyinek...

– Igazából a média fordított hátat nekem. Egy időben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek. Lelkileg nagyon rosszul viseltem a mellőzöttséget, nem hívtak se fellépni, se szerepelni, és az anyagi tartalékaimat is teljesen feléltem. A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás, egyre mélyebbre kerültem – osztotta meg a lappal az 55 éves Lapite.

Pákót, mint mondja, végül a párja, Gyöngyi húzta ki a gödörből, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

Soha nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, de Gyöngyi mindenben támogat, mutatja az utat nekem, és a legnehezebb időkben is mellettem áll.

Gyöngyi egyébként általános iskolai tanítóként dolgozik, akit a néger egy barátja éttermében vendégeskve ismert meg. Azt mondja, "lett egy jó csaja, aki kihúzta a gödörből".

Mint meséli, párja először csak annyit mondott otthon, hogy egy celebbel jött össze. A szülők első tippje Berki Krisztián volt, majd amikor megtudták az igazat, csak nevettek, a mama pedig "kapott egy kisebb sokkot". Aztán viszont hamar befogadták őt családba.

Bevallása szerint párja volt az, aki ráébresztette arra, hogy a legnehezebb időkben sem szabad feladni, így elkezdett ismét dalokat írni, egyre több felkérést és fellépést vállalt, mára pedig ismét rendszeres résztvevője lett esküvőknek, születésnapoknak és falunapoknak – oda megy, ahol "épp szükség van rá", az élete pedig újra sínre került.

Úgy véli, Gyöngyi szó szerint megmentette az életét, akivel arra is nyitottak, hogy idővel összeházasodjanak.

Még az eljegyzésre sem került sor, de ami késik, nem múlik. Mivel érett, idősebb korunkban találkoztunk, így közös családalapítást nem terveztünk, nekem már van két nagyobb fiam az előző kapcsolataimból, az egyikük 15, másik 28 éves. De természetesen szeretnénk összeházasodni. Nigériában tradicionális afrikai öltözetben szeretnénk összekötni az életünket, és a hagyományokhoz híven egy látnok is részt venne a szertartáson, aki beavat minket a jövőnkbe, és kézrátétellel megjósolja, hogy milyen közös élet vár ránk Gyöngyivel.

Korábban írtuk: Magyarul nem is tudó niggerrel gyaláztatják himnuszunkat az RTL Klub zsidói