A német boomerek a nyugdíjukat akarják, és senki nem fogja megakadályozni őket abban, hogy élvezzék az életet, főleg nem a nácik.



Olaf Scholz német kancellár és William Ruto kenyai elnök megállapodása - antifásítva

„Németország 250 ezer szakképzett és félig szakképzett (sic!) kenyai dolgozót fog befogadni. Öt kenyai buszsofőr már meg is érkezett. Az ilyesfajta migrációs megállapodások a német kormány erőfeszítéseinek központi elemét képezik a bevándorlás megfékezése érdekében.” (Germany to welcome 250.000 Kenyans in labour deal, bbc.com, 2024.09.14.)

Egy 250 ezres kenyai város importálása a „bevándorlás megfékezésének” új módszere Németországban.

Ez a negyedmillió persze csak az aperitif.

Nancy Faeser antifa belügyminiszter már a gondolatra is benedvesedik, hogy százezrével érkeznek négerek Kenyából.



Nancy Faeser zsákmányszerzés közben

Lefogadhatjuk, hogy legalább két tucatot magának szán.

„A kétoldalú megállapodás szerint a kenyai információs technológiák specialistái akkor is dolgozhatnak Németországban, ha nem rendelkeznek formális szakképzettséggel (sic!)”.



„A kenyai információs technológiák specialistái”

„Az öt kenyai buszvezető fogadásakor a tartományi közlekedési miniszter kijelentette, hogy Németországnak keményen dolgozó kezekre és értelmes agyakra van szüksége.”

Kemény csalódásokra kell számítani.



Ennyi lenne a kenyai IQ

„Mivel orvosok, ápolónők és tanárok is részt vesznek a németországi munkaprogramban, aggályok merültek fel a kenyai agyelszívás (brain-drain)
következményeit illetően.”

Személy szerint én nem hiszem, hogy az „agyelszívás” valódi fenyegetést jelent Kenya számára, a népességrobbanás annál inkább.

„Kenyában fiatalságduzzanat (youth bulge) tapasztalható és évente egymillióan csatlakoznak a helyi munkaerőpiachoz.”

A kenyai kormány eléggé átlátszó: a négerek annyira szaporodnak, hogy a fehér országokba való szétszórásuk a legjobb stratégia annak elkerülésére, hogy zavarokat okozzanak az országban.

A negroid apokalipszis még csak most kezdődik ott.



Kenya várható népessége

Németországot, mint az összes kapitalista demokráciát, vasmarokkal tartják a boomerek és a fehér nők.

A boomerek nem akarnak tudni semmit Németország civilizált nemzetként való teljes összeomlásáról. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy elárasztják a kolosszális migrációs hullámok.

Szórakozni akarnak nyugdíjasként és harcolni az unokáik ellen.




Ami a fehér nőket illeti, ők azt szeretnék, hogy dughassanak 39 éves korukig, mielőtt „megállapodnak” valami balekkal.

A kapitalista demokrácia rákja mindenre kész, hogy fenntartsa az állandó „növekedés” Ponzi-piramisát. Lakájok és fogyasztók nélkül a fenntartásához, ez az adósságpiramis összeomlásra van ítélve, magával rántva a nyugdíjrendszert.

Az antifa háttér ideológiai arzenálként szolgál a kapitalisták, boomerek és lotyók szent szövetsége számára a nem fehér bevándorlás érdekében, amelytől egy ilyen rendszer függ, hogy még néhány évet túléljen.

Majdnem világos, hogy forradalom nélkül Európa teljesen harmadik világként végzi, amelyet belülről fog felfalni a GDP-vallás.

Le kell rombolni a GDP zsidó kultuszát, és meg kell magyarázni a boomereknek, hogy a nyugdíjuk rövidesen elpárolog.

(Démocratie participative, ford. H. T.)

Korábban írtuk: Scholz most a kenyai fiatalokban látja a "német" boldogulás alapját