Ugrás a cikkhez
Reklám

Nagyon úgy néz ki, hogy az Igazságügyi Minisztérium részéről kinevezett miniszteri biztos, Szekér Judit, vagy, ahogy a sok párhuzam miatt a háta mögött hívják, Dolores Umbridge (Harry Potter Mágiaügyi Minisztériumból szalajtott igazgatónője) nem a dolgát végzi. A rokonságot, ismerőseit már zsíros álláshoz juttatta, a kamarai pénzek felét átrakta az Igazságügyi Hivatalhoz, és felveszi a biztosi fizetést, ami egyébként meghaladja a korábbi MBVK-elnök, Krejniker Miklós apanázsát.

Felmerül a kérdés: akkor mit keres ott? Nem az lett volna a dolga, hogy, segítve az államtitkár (Patyi Gergely) munkáját, feltárja a Császtiék által elkövetett bűncselekményeket? Hogy a törvényesség mederébe terelje a szakmát? Igen, az lett volna, csak az államtitkárnál is többet szeretett volna harácsolni, amolyan fideszes módra gazdagodni.




Szekér Judit karrier építésébe kezdett. Először is - a gyilkos Császtival szövetkezve - megbuktatta Patyi Gergelyt, mert kell(ene) a helye neki. Az valahogy kimaradt a médiából, hogy az informatikai átvilágításra felbérelt "haveri" cég szerződéseit, ami végül Patyi vesztét okozta, tulajdonképpen Szekér Judit írta alá, majd átadta az információt Császtinak, aki megvette az Origónál a megjelenést. Emlékezzünk korábbi írásunkra, ahol a kamara és a sajtó, pontosabban a Széles Gáborhoz tartozó orgánumok kapcsolatait feszegettük. Miután Dolores megfúrta korábbi főnökét, egyből jelentkezett is a helyére, de túl kevés szavazatot kapott a Fdesz-frakciótól, 6:4 arányban leszavazták. Az persze senkinek nem tűnt fel, hogy Dolores, miután Patyi 11 órakor beadta lemondását, 14 órakor már kész pályázattal ajánlotta magát az államtitkári bársonyszékbe. Így akarta biztosítani magának, hogy ne legyen konkurenciája a posztra. Szerencsére, annak ellenére, hogy egyedül indult a versenyben, csak második helyezést ért el - szégyenszemre. Ezért most az Igazságügyi Hivatal vezetői székére pályázik, mivel a végrehajtók rendbetétele helyett eddig csak annyit bírt elvégezni, hogy a kamarai költségvetést átterelte oda, és most próbálja bevenni magát, hogy a kenőpénzek mellett stabil jövedelmet biztosíthasson magának és szeretteinek - hosszú távon.



Az igazi Dolores
A végrehajtókat meg a csicskáira bízta. Már kialakult az a holdudvara közülük, akiknek mindent lehet. A Harry Potter-es hasonlatnál maradva, mellette is ott van Draco Malfoy, aki saját pecsenyéjét sütögetve lesi minden szavát, közben, ha lehet, minden eddiginél jobban kiszolgáltatják a végrehajtóknak mind az adósokat, mind a végrehajtást kérőket. Gratula, Dolores!

Jegyezhetünk még a kormánybiztos neve alatt egy fantasztikus jogszabályt, ami tulajdonképpen fából vaskarika. Érdemi változtatást nem hoz, Császti szinte ugyanúgy megtarthatja hatalmát a kamara és a kamara milliárdjai felett, mint eddig, tulajdonképpen csak a pénzt fölözik le. A végrehajtás nem lett olcsóbb, és ugyanazok a lehúzások terhelik az adósokat, mint eddig. Csak az nem derül ki, ehhez minek kellett kormánybiztost kinevezni a kamarához....

Talán erre is sikerült választ találnunk. Az Igazságügyi Minisztérium homályos álláspontja szerint azért Dolores lett megbízva a feladattal, mert az Ellenőrzési Főosztály élén ő szerzett olyan tapasztalatokat, amelyek a kamara ellenőrzéséhez, illetve a visszaélések felderítéséhez kellettek. (Akkor miért nem csinál semmit?) A közhiedelemmel ellentétben Császtiék feljelentése mögött sokkal inkább áll portálunk, mint a miniszteri biztos. Ezzel szemben, mint ismeretes, Dolores korábban a Phillip Morrisnál rontotta a levegőt mint adminisztratív vezető. Ebben a minőségében sok zsíros szerződést juttatott akkor szeretőjének, aki egy ügyvédi irodát vezetett. Belőle lett később a jelenlegi igazságügyi miniszter...

A többit már nem kell magyarázni. Kéz kezet mos. Nagyon nehéz dolga van a miniszternek, mivel gátlástalan babája az ellenséggel kokettálva kizárólag azon van, hogyan tudna kettős ügynökként még több pénzt kihúzni Császti zsebéből, bevállalva még a "harcostársak" hátbalövését is. Dolores tényleges feladatának pontosan az ellentétét végzi, ez nyilvánvaló.

És most már fideszes berkekben is egyre világosabb.

Frissítés: Nehéz lenne megérteni egy átlagos tájékozottságú embernek, hogy miért nincs rég a „gyilkos” Császti börtönben, ellenben miért van Szekér Judit Császti zsebében, mint ahogy azt is, miért tüntették el Pátyi államtitkárt.

Kicsit összeszedtük, hogy az Igazságügyi Minisztérium által kinevelt és a Bírósági Végrehajtó Kamara élére biggyesztett mágiaügyi miniszteri biztos, a bajkeverő Szekér Judit és bűntársai, Patyi államtitkár és a bűnöző Schadl György mit művelnek átvilágítás alatt, elszámoltatás helyett. Az igazsághoz tartozik, hogy bár Dolores a „gyilkos” Császtival összefogva piszkálta ki Patyi államtitkárt, ármánykodása nem volt egyértelmű az érintett előtt. Olyannyira nem, hogy leváltása után elfogadta Dolores meghívását, és beszédet mondott a Kamarában a végrehajtók előtt.







Patyi beszédének lényege az volt, hogy az állam maffiaszerűen működik, csak nem lokálisan, hanem országos szinten. Konkrétan Viktort egy keresztapához hasonlította, amiben ugyan nem tévedett nagyot, csak egyszerűen elfelejtette, hogy néhány napja még ő is a gyűrűjét csókolgatta. Megpróbáltuk pontokba szedni, hogy Szekér (Dolores) Judit mit csinált, mit kellett volna csinálnia, illetve mit nem csinált hivatali ténykedése alatt a végrehajtók élén. A legszimpatikusabb nyelvújító ténykedése volt, amikor az ellopni ige helyett az "elkrejnikelni" kifejezést vezette be. Nézzük!

1.) A parlament, a kormány, a politikai pártok. Az igazságügy-miniszter felhatalmazását Szekér Dolores Judit arra használja fel, hogy saját rokonainak, ismerőseinek játssza át az adósokból kiszipolyozott pénzt.

2.) Orbán Viktor személyesen bízta meg a igazságügy-minisztert, hogy építsen ki olyan rendszert, amivel visszaszerezhető a Császtiék által tönkretett végrehajtásba vetett közbizalom. A miniszter jobbító szándékú észrevételeit Szekér Dolores és bűntársai, Patyi Gergely és Schadl György arra használják fel, hogy saját zsebeiket tömjék.

3.) Az emberek úgy gondolják, hogy az ő bőrükre játszik Szekér és bűntársai, ellenük folyik az „átvilágítás”. Nem elég nekik az eddigi végrehajtói, helyettesekkel, jelöltekkel mintegy ezres létszám, valamiféle hideg szadista megfontolástól felindulva még több végrehajtót akarnak ráuszítani a már így is kicsontozott magyar társadalomra, nem elég nekik a vérszívás, még többet akarnak. Persze az új végrehajtói gárdát majd a saját ismerősei közül fogja kiválasztani, ugyanúgy mint ahogy jelenleg is az átvilágítás során a saját ismerőseiknek játszották át a pozíciókat. Bűntársával, Patyival közösen választottak ki zsíros pénzekért cserébe az „átvilágítókat”.

4.) Ez a cinikusan átvilágításnak nevezett szörnyszülött a magyar társadalom súlyos tragédiája, ahol egy nemes cél, a végrehajtói kamara rendbetétele egy pénzsóvár bajkeverő, nevezetesen Szekér Judit és bűntársai kezébe került.

5.) Ezzel a pénzsóvár bajkeverővel még az egyetemeken tanító végrehajtási szakemberek és bírák sem értenek egyet. Senki sem érti, hogyan könyökölhette ki magának ezt a pozíciót egy hozzáértés nélküli, magát szakértőnek kikiáltott illető. 

6.) A bajkeverő Szekér a végrehajtás megtisztulásának nemes célját lealacsonyítja a puszta anyagiasság szintjére, bűntársaival elvették a reményét is annak, hogy rendbeteszik a végrehajtás területét - csak saját ismerőseiket neveztetik ki pozíciókba.

7.) Szekér Doloresnek és bűntársainak első dolguk volt november végi kinevezése után, hogy december elején kinevezték Patyi cégének, a több százmilliós bevételű Credit Controll Kft.-nek az MNB által nyilvántartott ügynökét(!) a Díjbeszedő Rt. volt korábbi vezetőjét, Petrik Bélát.

8.) Petrik megtett és megtesz mindent azért, hogy a bukott Patyi és Dolores szekerét tolja.

9.) Szekér, a saját miniszterét átverve, szóbeli (!) megállapodással játszotta át az átvilágítást Patyi cégének, akik milliókat kaszáltak munka nélkül.

10.) Szekér és bűntársai a bírósági feladathoz tartozó végrehajtás területét így akarják átjátszani egy követeléskezelő csoport kezébe.

11.) Szekér második lépésként felvette zsíros fizetésért Schadlné Baranyai Helgát, Schadl György feleségét a végrehajtói kamarába, ahol átjátszotta a kezébe a végrehajtók elleni panaszokat, amikkel sakkban tartja a végrehajtókat ez a bűnszervezet.

12.) Szekér és bűntársai kijátszották az összes adósról és végrehajtást kérőről, bankokról, politikusokról szóló bennfentes információt, ezzel több millió végrehajtási ügy részleteit szerezte meg Patyi és Schadl üzlettársa. Antolik Gyulának jelenleg több bennfentes információja van emiatt a követelésekről, mint a bankszövetségnek vagy akár a kormánynak!

13.) Szekér az oktatás területét is átjátszotta saját magának, a végrehajtás területén Schadl György (Császti oktatási vezetője) a rengeteg nagy tapasztalatú egyetemi tanár és bíró helyett Szekér Juditot, a bukott Patyi Gergelyt és Antolik Gyulát kérte fel zsíros oktatói előadásokra.

14.) Szekér Dolorest és bűntársait nem érdeklik a végrehajtók által öngyilkosságba kergetett szerencsétlen adósok esetei, egy vizsgálatot sem rendeltek el a gyilkos Császti ellen, akinél az adósok végső kétségbeesésükben sorra inkább a halált választották. Dolorest csak a pénz és a hatalom érdekelte, az, hogy hogyan játszhatná át a lóvét saját és bűntársai zsebébe. A máglyaügyi miniszter miniszteri biztosát nem érdeklik az otthonvédők észrevételei, a Fehér Kéményseprőket, Dabasi Tamást és más érdekképviselőket egyszerűen lesöpör az asztalról, figyelmen kívül hagyva azt, hogy ezek az érdekképviselők évek óta ingyen járják az országot azért, hogy segítsenek az embereknek. Ahogyan azt sajnos a jövőben is folytathatják.

15.) Szekér és bűntársai hátat fordítanak azoknak a parlamenti jogász képviselőknek akik ingyenesen (!) ajánlották fel jogi segítségüket az átvilágítás során, a haverokat részesíti előnyben, és milliókat költ rájuk.

16.) Szekér Dolores feljelentette a kamara korábbi vezetőjét, amiért szerinte sokat keresett, ugyanakkor saját magának sokkal magasabb fizetést talált méltányosnak azzal az indokkal, hogy ő akkora hős, hogy még álmában is a végrehajtás megreformálásával foglalkozik.

17.) Szekér egy teljesen alkotmányellenes szabályt fogadtatott el az Országgyűléssel. Császti rémképével riogatva, Répássy Róbert arra vette rá a képviselőket, hogy söpörjék félre azt a javaslatot, ami azt célozta, hogy csak jogászok, büntetlen előéletűek és legalább 5 éves gyakorlattal rendelkezőket lehessen végrehajtónak és különösen kamarai vezetőknek kineveztetni, de ezt a félrevezetett fideszes képviselők nem támogatták(!). Ezt azért akarta Szekér Dolores, mert az általa kiválasztott Schadl György büntetőeljárásban érintett, és mindössze két és fél éve végrehajtó. A korábbi kényszerítéses, köztörvényes büntetőügyéből is csak Császti segítségével tudott ideig-óráig kijönni, Szekér több embere is, a szintén bűncselekményben érintett Szücs Galsi Emese az ügyészségen elismerte, hogy hivatalos személyként korrupciós ügybe keveredett, amikor nyelvvizsgáját vette. A másik büntetőügyében pedig a letéti számláján lévő pénzzel nem tudott elszámolni. Szekér másik embere Balla Zoltán szintén letéti számla zsonglőr, amiért a feljelentést szintén megtette a kamara. Szekér harmadik barátja, Lukács Tamás köztudottan egy adócsaló, aki ellen a NAV-nál folyik számtalan eljárás, többek között azért, mert egy alkalmazottját sem jelentette be. Irodájában mindenkit feketén foglalkoztat. Lukácsnak annyi esze sincs, hogy legalább a végrehajtó helyetteseit bejelentse. Kovács István a negyedik barát. Büntetőügyben szintén elismerte bűncselekmény elkövetését. Szekér, úgy látszik, a szovjet szocialista kiskáté segítségével választja ki embereit, ami szerint idiótákat kell választani, mert azokat úgy vezeti meg, ahogy akarja, és így elérheti célját: az adósoktól kiszipolyozott pénzt és azt, hogy a végrehajtói székbe további ismerőseit és a bűnbandája embereit, saját zsebébe pedig átkrejnikeli az adósok pénzét.

18.) Schadl körbejárta az országot, és fő mondanivalója az, hogy Szekér Judit őt támogatja.

19.) A szovjet szocialista kiskátéból tanulva Szekér és bűntársai a kamarai „megújuló” választásra elküldik saját embereiket Petrik Béla és ügyvéd barátjának személyében, akik meg akarják mondani, hogy kire szavazhatnak az emberek és kire nem.

Mindazok az olvasóink, akik figyelemmel kisérték a végrehajtókkal kapcsolatos cikkeinket, jól láthatják, miért maradhatott el idáig a végrehajtók elszámoltatása, miért folytathatják a végrehajtó címmel ellátott kőkemény bűnözők a magyarok kifosztását egy maffiaszerűen működő szervezet keretein belül. Orbán és minisztere tudatába kell hogy legyen ezek után, hogy a Császti nevű kőkemény gengszter egy igazi túlélőművész, aki hamar megtalálja a rendszer gyenge pontját, a leggyengébb láncszemet, akit megvehet, és így megúszhat mindent. Császtit és gazemberekből álló bandáját kizárólag olyan elszámoltató vonhatná felelősségre, akit előre figyelmeztetnének Orbánék arra, hogy fővesztés terhe mellett kell végeznie munkáját, és börtönbe megy ő is, amennyiben kokettál a végrehajtókkal.

(Munkatársunktól)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából