Ugrás a cikkhez
Reklám

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a fiatal férfival és nővel szemben, akiket megbotránkoztató viselkedésük miatt kellett kitenni egy bárból.

A vád szerint a testvérek 2023 júniusában Siófokon, a Petőfi sétány egyik bárjában italoztak és "szórakoztak". Amikor az ittas nő a pulton kezdett táncolni, bátyja a mosdók felé indult, de ittassága miatt a női mellékhelyiségbe akart bemenni. Ezt észlelte a mosdó közelében álló biztonsági őr, aki rá is szólt a férfira. A vádlott azonban idegállapotba került indulatos lett a rendreutasítástól, ezért arcon ütötte az őrt.

A szórakozóhely egyik vendége ugyancsak tanúja volt a konfliktusnak, és az őr védelmére kelve meglökte a terheltet. A biztonsági szolgálat ezt követően a vádlottat és a vendéget is kifelé kezdte terelni a bárból, amikor a vendégre támadt a testvéréhez csatlakozó nő.

A vádlottak a bár előtt sem hagytak fel erőszakos magatartásukkal, a férfi a vendéget, a nő az egyik őrt ütötte meg. A férfit végül az őrök együttesen lefogták és a földre vitték, majd átadták a kiérkező járőröknek.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a testvérekkel szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt, közölték honlapjukon.

A videón a közterületi kamera által rögzített, sétányon történt esemény látható:





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából