Ugrás a cikkhez
Reklám

"Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..." - ezen célratörő mondatai miatt tesz feljelentést Pörzse Sándor jobbikos képviselő ellen a korábban portálunk Facebook-oldalát is letiltató Zsidó Gárda, vagyis a Tett és Védelem Alapítvány.




Mint arról beszámoltunk: a Jobbik pénteken az esztergomi művelődési házban (korábban zsinagógaként funkcionált, de a zsidók eladták... - a szerk.) tartott lakossági fórumot. Az épület előtt tüntetést szervező csőcselék amiatt aggodalmaskodott, hogy a valamikori esztergomi imaházban, egy "neonáci" párt tarthatott  kampányrendezvényt.

Tétényi Éva "független" polgármester korábban nyílt levélben jelezte, hogy nincsenek jogi eszközei az esemény betiltására, de a tüntetők szerint ez az esemény nem több egyszerű provokációnál. Többen közülük megpróbáltak bejutni az épületbe, füttyel és kiabálással próbálva megzavarni - egyébként sikertelenül - a rendezvényt.

A magát nemzetinek hazudó kormány által 42 és fél millió forintnyi közpénzzel megtámogatott Zsidó Gárda (Tett és Védelem Alapítvány) hétfői közleményében idézte Pörzse Sándor jobbikos képviselő helytálló szavait: "Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."

"Ez a megnyilatkozás jól illeszkedik azok sorába, melyben a Jobbik képviselői kívánatosnak tartják a zsidóság listázását, melyben a tiszaeszlári vérvádat emlegetik az Országházban, melyben nyilvános ünnepségeken kétségbe vonják a holokauszt megtörténtét" - írják az ajvékoló zsidók, hozzátéve: minden ilyen esetben a jog teljes eszköztárát felvonultatva kívánnak érvényt szerezni a vonatkozó, hatályos jogszabályoknak, ezért újabb feljelentést tesznek a Jobbik parlamenti képviselője ellen.

Háttérhatalmi befolyásukat latba vetve, már a fenyegető levelet is elküldték Esztergom "független" polgármesterének (akinek megválasztásakor még nem volt teher a Jobbik támogatása). A nemzetközi visszhang mielőbbi kiváltásának érdekében az irományt Oberlander Baruch rabbival, a Közép-Kelet-Európai Rabbik Tanácsának elnökével íratták alá, aki természetesen a Fidesz házi zsidó szervezetének, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek (EMIH) egyik vezéralakja - konkrétan Köves Slomó (és most már Szegedi Chanád) mentora is egyben.

A Chabad-szekta levele alább olvasható:



Rákattintva nagyítható

A Zsidó Gárda már korábban is pofátlanul támadta a nemzeti gondolatot. Az egyik legkirívóbb eset az volt, amikor olvasónkat perelték be egyik cikkünk alá írt helytálló kommentje miatt - mindezt nyilvánvalóan a szent szólásszabadság jegyében. A "magyar" bíróság ezután 120 ezer forintra büntette olvasónkat, melyet a nemzeti feltámadásban töretlenül bízó olvasótáborunk ki is fizetett bajtársának. Kíváncsian várjuk tehát a "nemzeti" kétharmad zsidó szatellitszervezete újabb magyarellenes kirohanásának következményeit.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- A kormány megállapodást kötött a Facebook-oldalunkat letiltató zsidó csalóval - jobbikos oldalakra is vadásznak

- Saját fajtársait is meglopó szélhámos a portálunkat letiltató zsidógárda-vezető

- Ab-határozatot bíráltatna felül a kormány által támogatott zsidó gárda

- Izraelben közzétették a "zsidó gárda" első jelentését az itteni antiszemita "gyűlölet-bűncselekményekről"

- Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden cége bírósági végrehajtás alatt áll

- A legerősebb zsidó szervezettel tiltatta le portálunkat a Facebookról a metélt gárda

- Nemzetközi zsidó fenyegetés a magyar nemzeti oldal ellen – a budapesti kormányzat közreműködésével

- "Fizikai önszerveződés" - "zsidó gárda" alakul (mert nekik szabad), amerikai támogatással



Friss hírek az elmúlt 24 órából