Ugrás a cikkhez
Reklám

A texasi Wyley Simpsont "teljesen megdöbbentette", mikor kiderült, hogy állapotos. (De persze nem csak őt, hanem minden épeszű embertársunkat, aki értesült erről.) A huszonnyolc éves "transznemű férfi" a terhesség "érzelmi megpróbáltatásairól" mesélt.



Azt kell róla gondolni, hogy férfi, mert szakálla van (fotók: Caters News Agency))

"Nem mindennap látsz egy terhes férfit sétálni az utcán, ezért szinte érthető a sok támadás, ami minket ért. Nem lehettem férfi, mert a férfiak nem lesznek állapotosak. Ezért mindenki csak azt mondta rám, hogy 'AZ'" - panaszkodott a buzeráns, aki saját magát hozta ebbe a helyzetbe.



Lány korában

A nyomorult huszonegy éves korában esett át a "nemátalakító műtéten", de állítása szerint "egy olyan feminin esemény, mint a terhesség vagy a szülés, teljesen összezavarta". Zavarodottságát tovább nehezítették a körülötte élők sértő megjegyzései...



Szegény kisbaba...

Habár a "transznemű férfi" és "vőlegénye", Stephan Gaeth állításuk szerint még nem álltak készen a gyerekvállalásra, úgy döntöttek, megtartják a babát.




A szerencsétlen gyermek, Rowan 2018 szeptemberében született. A "transznemű férfi" szerint azzal, hogy ő hozta világra, sokkal szorosabb kötelék alakult ki közte és a kisfia között. A történtek ellenére nem látja magát kevésbé férfiasnak, ennek ellenére következő gyermeküket nem ő szeretné kihordani.

Hasonló ritka eset történt 2017 augusztusában, mikor Trystan Reese, szintén "transznemű férfi" adott életet gyermekének. Ő a közösségi médián dokumentálta terhességét.

(Mirror - Index nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából