Ugrás a cikkhez
Reklám

Az én testem, az én döntéseim – harsogja büszkén Kovalcsik Ildikó, alias "Lilu". A szégyentelen műsorvezetőnő anyaszült meztelenül látható az ELLE magazin feminizmus tematikája köré épült, áprilisi számában.

A kép mellett idézett szavaiból kiderül, hogy az RTL Klub műsorvezetőjének határozott véleménye van a "szabadságról, a nőiességről és az önkifejezésről", vagyis a feminizmusnak nevezett felforgató eszméről:

„Fontos, hogy minden nőnek legyen meg a szabadsága, hogy arra és úgy használja a testét, amire és ahogyan akarja. Senkinek ne kelljen elvárásoknak, a korszellemnek vagy a divatnak megfelelnie. Ma már én is jól ismerem, és jóban is vagyok a testemmel” – fejti ki Kovalcsik, akinek legintimebb testtájait csupán egy szövegcsík takarja.




A kellően emancipált magamutogató fotója felbosszantotta a Dumaszínházból ismert Kormos Anettet, aki D. Tóth Kriszta, egy köztévéből elmenekült liberális médiakedvenc blogján tette közzé véleményét:

„Kérek minden nőt, hogy hagyja abba a vetkőzéssel való küzdelmet az egyenjogúságért, ugyanis ez egy akkora faszság, hogy nemsokára gutaütést kapok tőle. (...) Aki vetkőzik, írja oda azt, hogy levetkőztem, mert eleget fizettek érte. Vagy, hogy nagyon szerettem volna, ha szép pucér fotók készülnek ró­lam. Csak engem ne tessék ebbe belekeverni! Az én nevemben, az én egyenjogúságomért ne! Az enyémért senki se! Mert én ettől csak kevésbé érzem magam annak!” – reagált felháborodva "Lilu" exhibicionizmusára Anett, akit egy bulvárlap külföldön ért utol:

– Minden szavát vállalom az írásomnak, és a témával kapcsolatos gondolataimat már mind papírra vetettem – szögezte le a humorista.



Kormos Anett

És mit mond minderről a pőrén objektív elé álló Lilu?

– Az ELLE magazinban mindent elmondtam a témával kapcsolatban, Kormos Anett véleményére pedig nem szeretnék reagálni – közölte.

(Borsonline nyomán)

Kapcsolódó:

- Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

- Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (II. rész) - Femen, Pussy Riot és a nők elárulása

- Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (I. rész) - Aberráltak, férfigyűlölők és a család ellenségei





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából