Ugrás a cikkhez
Reklám

Az új győri városvezetés páros lábbal szállt bele a magyarországi fociba még a múlt héten. Ugyanis, amíg Borkai Zsolt még „korrektül” tolta a százmilliókat a győri fociba, utódja, Dézsi Csaba András ennek véget vetett.

A klub tulajdonosa már jelezte is, hogy távozik az ETO éléről, a jövőben az irányításában és működésében nem kíván részt venni. Arra viszont nem tér ki, hogy a tulajdonviszonyok miként alakulnak a győri csapatnál.

A polgármester közösségi oldalán felidézte, hogyan zajlott a közte és Mányi József klubtulaj közti találkozó:

„Mányi tulajdonos úr megkérdezte tőlem, hogy mennyi pénzt tudok adni idén? Visszakérdeztem, hogy mikor lesz a csapat NBI-es? Azt mondta, hogy ez hosszú távon sem szerepel a terveiben, s az előző polgármester biztosította arról, hogy “nem lesz a csapatnál teljesítménykényszer”. Akkor mi a túróra kell a pénz?!? Mi az, hogy egy profi csapatnál nincs teljesítménykényszer?!?! Ezután biztosítottam arról, hogy ezzel a mentalitással nem tudok azonosulni soha... Sem mint sportoló, sem mint életeket mentő orvos, sem mint polgármester. Küzdjenek, a mindenit, mintha az életük múlna rajta!”

(HVG nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából