Ugrás a cikkhez
Reklám

Ismét magyar vonatkozású hírt osztott meg Twitter-profilján Geert Wilders. A holland Szabadságpárt vezetője szerda délután azt írta, nemrég járt látogatóban Vilmos Sándor királynál és feleségénél, Máximánál. „Kellemes és őszinte beszélgetést folytattunk” – jelentette ki Wilders. Hozzátette: „Vittem a királynak és Máxima királynének egy üveg magyar pálinkát. Remélem, ízleni fog nekik!”

Visited our King today.

Lots of respect for him.

I brought a bottle of Hungarian pálinka as a gift for him and Queen Maxima. pic.twitter.com/oEevwXRUVo

— Geert Wilders (@geertwilderspvv) 2017. november 22.

Wildersnek magyar felesége van, így sokszor tesz közzé magyar vonatozású képeket, üzeneteket közösségi oldalain. Az év elején Bunyós Pityuval – akit később vendégül látott a holland parlamentben is –, valamint felesége szülőhelyének, Nyírparasznyának a községtáblájával fényképezkedett, később a balatonfüredi hajókikötőben szelfizett. A politikus a Hollandiával vívott, mára elsimult diplomáciai csetepatéban a magyar kormány mellé állt.

Hamarosan magyarul is megjelenik könyve Halállistán – Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem címmel. A Hit Gyülekezetéhez köthető Patmos Records adja ki...

A kötet hátlapján arról írt, Magyarország a második otthona, és hogy az iszlámkritikája miatt nemcsak ő, hanem felesége, Krisztina is veszélyben érezheti magát. „Magyarország nélkül a Nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna. Valójában Magyarország, az egyik legrégebbi nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben” – áll a borítón.

(MNO nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából