Ugrás a cikkhez
Reklám

Közel egymilliós tartozást halmozott fel Alföldi Roberta a Helyi Téma információi szerint. A ferde hajlamú színházigazgató kiverte a biztosítékot szomszédainál, amiért állításuk szerint nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá eső részét sem.

Egy neve elhallgatását kérő szomszédja szerint jó párszor kapott felszólítást, ám mit sem törődve ezzel, élte tovább az életét, és növelte a tartozásait. A Blikk úgy tudja, hogy ügye bírósági szakaszban van, a homoszexuális héber azonban Norvégiából azt üzente: befizette az óriási összeget.

– Úgy tudom, hogy az összeg, amivel tartozik, közelebb van az egymillióhoz, mint a félmillióhoz. Nemcsak a közös költséget nem fizeti, hanem azt a díjat sem, amit a tömb közösen használt helyisége után számolnak fel. Már többször kapott felszólítást, ami, úgy tűnik, nem jelentett semmit, ezért bírósági szakaszba került az ügy – árulta el Alföldi egyik szomszédja, aki elmondta azt is, hogy a kis buzi gyakran téma a tömb lakói között, amiért nem fizet.

A Blikk próbálta utolérni Alföldit, de hosszú ideig nem tudták őt elérni. A színház sajtósa, Gálos Orsolya elárulta, Alföldi Norvégiában tartózkodik, mert ott rendez. Rövid időn belül azonban Alföldi üzent: már rendezte a tartozását.

– Az igazgató úr azt üzeni, hogy három nappal ezelőtt befizette a tartozását – közvetített a színház sajtósa. A másik oldal azonban erről még nem tudott...

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint a bíróság előtt kell felelnie.

– Ha valóban befizette a pénzt, akkor egy tárgyalással be lehet fejezni az ügyet. A tárgyaláson be kell mutatnia a csekket. A perköltséget azonban neki kell fizetnie. Ha nem fizette be, és jogerősen megítélik a pénzt, akkor végrehajtást kérhetnek, jelzálog jogot jegyezhetnek be az ingatlanra tőke és járulék erejéig.

Ha ezt végrehajtás alá vonják, el kell árverezni a lakást. Annak árából fedezik a tartozást, a maradék összeget pedig megkapja Alföldi. Ilyen esetekben először fizetési felszólítást kapnak, majd jön a peren kívüli megegyezés, utána pedig a tárgyalás.

(Blikk.hu nyomán)

Kapcsolódó cikkek:

- Buzikat reklámoz és a keresztényeket sértegeti a köcsög Alföldi "Nemzetije"

 - A buzeráns Alföldi Roberta egy ratyit hívott a Nemzeti Színházba

 - Hitlerből próbálnak gúnyt űzni a Nemzetiben buzi segítséggel a zsidók

 - Nem voltak kíváncsiak Alföldi Robertára a New York-i magyarok

 - Horvátországban járatja le a magyar színházat a buzi Alföldi

 - Nagypapa erőszakol kamaszlányt, csoportszex és trágárság - tovább "építi" a héberek Robertája a Nemzetit

 - Újabb pornográf darabbal zülleszti az egykori Nemzetit a buzeráns zsidó

 - János vitéz a tündérkurvák országában - Alföldi Roberta csodás alkotása

 - Nincs eléggé elzsidósodva színházi életünk, Alföldi izraeli együttműködést egyenget

 - Homokosok, síkosító és genitáliák - beteges rác pornóval indította a "magyar" kulturális fesztivált a "Nemzeti" Filmszínház



Friss hírek az elmúlt 24 órából