Ugrás a cikkhez
Reklám

Egyetlen egy nyomorult ország nincs a földtekén, ahol a cigányok beilleszkedett, normális, értékteremtő, adófizető emberekké váltak volna. Egyetlen egy sem. Persze, biztosan ezekben az országokban (azaz: a földkerekség minden egyes népében) van a hiba, és még csak véletlenül sem ebben a belterjes, vérfertőzött, degenerált söpredékben...

Most éppen Lengyelországból érkezett beszámoló arról, hogy az ottani cigányok összebalhéztak a (törvénytisztelő) őslakosokkal. „Biztosan” azért, mert olyan hű de nagyon beilleszkedtek. De mit is beszélünk: valószínűleg még emlékszünk arra, hogy lengyelországi cigányok (akiknek származását a „magyar” MTI természetesen eltitkolta) egy vacak, filléres MP3-lejátszóért gyilkoltak Belgiumban. Hát igen – igyekeztek „becsületes” állampolgáraivá válni az országnak.

De még mindig nagyon jó helyzetben vannak a lengyelek: eleve nagyságrendekkel kevesebb orkuk van (15-35 ezer.... Istenem, bárcsak nekünk lenne csak annyi...), és azért a lengyel sokkal összetartóbb nép, mint mi. Ha eljön az elszámolás ideje, akkor valószínűleg nem fognak totojázni, és amúgy is megvédik egymást ezek ellen az ember alatti genetikai hulladékok ellen...

Az eredeti cikk:
Lengyelek és romák csaptak össze
A dél-lengyelországi Limanowában szombatra virradóra kisebb összecsapás volt a helyi romák és a lengyel lakosok között. Mintegy százan sereglettek az utcára késekkel és üvegekkel felszerelkezve.

Szerencsére csak kisebb kézitusára került sor, és sebesülések sem történtek, mivel a rendőrség nagy erőkkel, egy egész századdal vonult ki a helyszínre.

A különleges alakulat rendőrei gyorsan lehűtötték a kedélyeket, igazoltatták néhány résztvevőt, majd hazaterelték az acsarkodókat. A zavargás okai – a lengyel sajtó szerint - eddig ismeretlenek. Lengyelországban szétszórtan, de főleg az ország déli területein élő romák számát 15-35 ezerre teszik.

(Azta)



Friss hírek az elmúlt 24 órából