Ugrás a cikkhez
Reklám

Az igen szavahihető, nem elvakultan rászístá Vulpes Velox elmondta, hogy a szociális foglalkoztatóban, ahol (munkaadóként) dolgozik, egyik (hasonló pozícióban levő) munkatársa ma reggel elsírta magát, és elmesélte a titkárnőnek a következőt:

Tegnap megölték a fiát, amikor fényes nappal felébredt és, inni vagy mosogatni, kiment a konyhába. Ekkor egyedül volt a lakásban (leszámítva a romákat). Mivel egészen odáig aludt, a betörők szabad prédának és üresnek hihették a lakást – nem vették észre a srácot (mert pl. a lakás/kapucsengőre nem reagált, amit biztos kipróbáltak romákék betörés előtt, hogy feltérképezzék, van-e otthon valaki). 

Ekkor hátulról 21 késszúrással szabályszerűen kivégezték az éppen a házban tartózkodó (még egyszer: mindez fényes nappal történt, nem éjjel!), cigány betörők.

A hátsó ablakon jöhettek az elkövetők, és ott is távoztak a házban tartott 2000 (igen, kettőezer) forinttal együtt. Mivel szegény családról van szó, így se tévé, se egyéb érték nem volt a házban.

A rendőrök elmondták, hogy tudják, kik követték el a bűncselekményt, és azt is hozzátették, hogy természetesen cigányok. Egy hírhedt cigány tinibanda(!) a kilencedik kerületben. Már rengeteg bűn van a csapat számláján, de a többségük nem büntethető, meg amúgyis romák, tehát élből védettséget élveznek...
Természetesen ez se került a hírekbe (bennünket kivéve).
Természetesen ezt is megússzák, azért, mert mokkák. (Kozák Rajmund és a többi, hasonló eset, ugyebár…)
Természetesen ezt is orkok követték el.

Még egyszer leszögezzük: Vulpes Velox sokkal inkább szavahihetőbb, mint egy egyszeri, ismeretlen, többé-kevésbé névtelen levélíró. Nagyon régóta ismerjük; ilyen történetet még soha, sehol sem sütött el. Ergó: nem hinnénk azt sem, hogy csak úgy egy kis cigányellenes uszítás kedvéért találta volna azt ki.

Több információt ígért pár nappal későbbre, amikor a család megkapja a halotti anyakönyvi kivonatot, ill. a boncolási jegyzőkönyvet.

(Eredeti hozzászólás többek között ITT és ITT)



Friss hírek az elmúlt 24 órából