Ugrás a cikkhez
Reklám

A Hatvannégy Vármegye ifjúsági Mozgalom tiltakozik a Hit Gyülekezete iskolafenntartói törekvései ellen! Határozottan ellenezzük, hogy a démoni megszállottságokat előidéző Németh Sándor álkeresztény gyülekezete bármilyen szerepet vállalhasson a gyermeknevelésben és oktatásban. Továbbá hatalmas károkat okozó, hibás döntésnek tartjuk, hogy az egyházi törvény módosításakor 2011-ben a parlament elismert egyházi státuszt adott a Hit Gyülekezetének (egy szintre emelve a történelmi egyházakkal), ezért továbbra is követeljük, hogy mielőbb töröljék a hivatalosan elismert egyházak köréből Németh Sándor álkeresztény jelmezbe bújtatott, Izrael államot bálványozó üzleti vállalkozását! - áll a mozgalom vezetőségének közleményében, alább olvasható a folytatás.




De addig is egy kis emlékeztető a Fidesz Izrael-imádó szektájáról (ha törölné a Fb, itt érhető el VK-n, Bitchute-n pedig itt):

Az országos sajtót is bejárta a hír, hogy az elmúlt napok során a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjainak és pedagógusainak nem csupán a digitális tanrenddel és az általános járványhelyzettel kellett megküzdeniük, hanem a Hit Gyülekezetével is, miután az álkeresztény “egyház” február végén benyújtotta igényét az iskola átvételére. A hír futótűzként terjedt végig az iskola szülői közösségében, akiknek felháborodott véleménye egybehangzó volt: határozott nem!




A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 74. § (3) bekezdése értelmében “Akkor adható át nevelési, nevelési-oktatási intézmény vallási, világnézeti szempontból elkötelezett nevelést, oktatást folytató fenntartó számára, ha az intézménybe beíratott kiskorú gyermekek, tanulók esetén a szülők, nagykorúság elérése esetén a tanulók több mint fele azt támogatja.”

Vagyis egy iskolát sem lehet a szülőket megkerülve átjátszani sem a Hitgyülinek, sem más, rendes egyháznak sem.

Az index.hu cikkében hazugságot terjesztve azt állítja, hogy az iskola igazgatója Facebook-oldalán bocsátotta szavazásra a sok indulatot kiváltó kérdést, azt sugallva, mintha ez csak egy magánszemély nem reprezentatív felmérése lett volna. Ezzel szemben az igazság az, hogy hivatalos szavazást tartottak a fenntartóváltásról, amit

A szavazás nem hivatalos eredménye szerint a szülők 99%-a elutasította a Hit Gyülekezetét, azonban a hivatalos eredmény megállapítása előtt – vagyis mielőtt be kellett volna ismerni a csúfos pofára esést –, a “járványügyi helyzetre való tekintettel” az iskola átvételére vonatkozó szándéknyilatkozat visszavonását kérte Németh Sándor csapata.

A történet tehát itt nem ért véget, most csupán visszavonulót fújtak a “hitesek”. Az eset konklúziója viszont egyértelmű: csak a határozott, bátor, nyilvánosságot vállaló szülői és pedagógusi fellépés menthet meg minden oktatási intézményt az agresszíven nyomuló Hit Gyülekezete elől.

Most példát mutattak a székesfehérvári szülők és tanárok, köszönet ezért nekik! Mi, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevében kérünk valamennyi szülőt és nevelőt az ország minden szegletében, hogy vállalják véleményüket, álljanak ki bátran és akadályozzák meg, hogy a Hit Gyülekezete elvegye iskoláinkat! Isten és a mozgalmunk velük lesz a harcban, amit az igaz keresztény hit védelmében folytatunk a szektákkal szemben!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából