Ugrás a cikkhez
Reklám

Szinte hetente érkezik egy közlemény a Jobbik nyertes sajtópereiről, de érdemes azt is megnézni, hogy miért, illetve miként nyerik meg Gyurcsányék új barátai ezeket a pereket. Az alább olvasható győzelmi jelentésből például a napnál is világosabb, hogy a felvétel alátámasztja a hírt, mégis nyertek a mai jogviszonyok közt, mert például gátlástalanul letagadják, hogy ők szerepelnek a hangfelvételen.



Jakabék Pinokkió-díjjal kínálgatják a hazudozó fideszes lapokat - miközben ők legalább úgy, és legalább annyit hazudnak - és majd esetleg évekkel később bejelentik, hogy "az volt a nem igaz" (fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Még Kubatov sem volt annyira pofátlan, hogy amikor lelepleztük a listáival, letagadja azokat. Tóth Péter viszont még Sneiderné karlendítésére is képes volt azt hazudni, hogy csak azt mutatta többször, menjenek fel a hegyre... (Hogy aztán a közös bálványuknak kelljen hülyét csinálni a szánalmas, gyáva magyarázkodókból.)

Ettől még az Origó is csak egy fideszes hazugsággyár marad, de, mint számtalan másik esetben: az egyesült ballib ellenzék sem jobb náluk semmivel.

Helyreigazítás

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése alapján az Origo nevű fideszes portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:

„Újabb jobbikos korrupciós botrány: lefizethették a küldötteket – hangfelvétel” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Szabó Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pártigazgatója pénzt és "bármit" kínált egy küldöttnek, ha a párt tisztújító kongresszusán Sneider Tamásra szavaz, és azt is, hogy mindez egy, a birtokunkba került hangfelvételtől kiderül.
Valótlanul állítottuk, hogy Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke Szabó Gábor megbízásából kínált pénzt és "bármit" egy küldöttnek, ha Sneider Tamás mellett szavaz a párt tisztújító kongresszusán. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy olyan hangfelvétel került a birtokunkba, amelyen Szabó Gábor egy jobbikos küldöttel beszél.”

A Jobbik januárban eddig 10 sajtópert nyert meg a fideszes médiabirodalom ellen.

Jobbik Sajtóosztály

Korábban írtuk: "Nagyon gatya a helyzet" a Jobbikban: "pénz, bármi kell, adom, csak Sneidert támogassátok!" - jobbikos hangfelvétel





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából