Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom elvárja, hogy az emberek többségére alkotmányellenesen rákényszerített védettségi igazolvány megszerzésének minden lehetősége ingyenes legyen - fogalmaz közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök.

Jelen állás szerint a covidon átesettek és a bármilyen vakcinával beoltottak automatikusan és ingyen megkapják a védettségi igazolást, emlékeztet Szajlai, azok az emberek azonban, akik eddig nem betegedtek meg, vagy nem akarnak oltakozni, csak esetenként több tízezer forintért „válthatják meg szabadságukat.”

A választókerületi elnök szerint nyilvánvalóan látszik, hogy egy iparág épül ki erre, társadalmi érzékenyítéstől függetlenül. Aki viszont dolgozni akar, esetleg külföldön, vagy aki szeretne a jelenlegi helyzethez képest szabadabban élni oltás nélkül, az - teszi hozzá - valamilyen formában rákényszerül erre.

Ezért a Mi Hazánk azt kezdeményezi, hogy akik igénylik az antigén tesztet, az első alkalom térítésmentes legyen - zárul a B.-A.-Z. megyei szervező közleménye.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából