Ugrás a cikkhez
Reklám

"Ahogy minket, japánokat, úgy magyar testvéreinket is kirabolták a győztesek! Turáni testvéreinkre emlékezünk ma" - áll egyebek mellett annak a videónak a feliratozásában, amit - jó szándékkal - több olvasónktól is megkaptunk ma már.



Fotó: Reuters

De persze nem mindenki küldi jó szándékkal, íme például egy mai levél:

Kedveseim !

Szervusztok Kedveseim !

Hát megdobbant a szívem, hogy a lányom aki már tiz éve él japánban ezt elküldte nekem, - amit most szívemből ajánlok nektek is - a japán parlamentben tartott felszolásokat a Trianoni békediktátum évfordulója napján történt.
Milyen jóleső érzés, hogy ezt senki nem kérte hivatalosan, és mégis halljuk és látjuk, és örülhetünk, mert minket MAGYAROKAT a véreinknek hívnak Ők ma 2020.junius 5.-én.
Ezt az anyagot a királyi tv.-ben kéne vetíteni, hogy mindenkinek erőt és bátorságot adhasson.

Barátsággal: B.S.

Csak azért nem írjuk ki a teljes nevét és a levélcímét, mert nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ő a hamisító, lehet, hogy csak egy naiv levéltovábbküldőről van szó. Igen, még 2020-ban sem nyilvánvaló mindenkinek, hogy a körlevelek (főleg, ha legalább részben szép színes és többféle méretű betűkkel vannak írva) 99,9%-a hülyeség.

Ez viszont nem csak hülyeség, hanem, mint a címben említettük, aljasság is, hiszen a magyarok és a japánok közt meglévő kölcsönös rokonszenvre épít - hogy aztán csalódottságot ébresszen, miután kiderült, hogy hazugság.

Miért nem Netanjahu valamelyik parlamenti felszólalását feliratozta azzal a szöveggel, hogy beismerik, mekkora átverés a holokamu? A kérdés persze költői, tudjuk a választ: azt sokkal többen értenék Budapesten, mint ahányan japánul beszélnek...

"A japán parlamentben Trianonról!" címet viselő videóban amúgy - saját és biztos forrásból tudjuk - a koronavírusról és a költségvetésről beszélnek, de mit számít ez, ha már 330 ezres nézettségnél tart?... Itt érhető el, hogy aki nagyon szeretné, láthassa, miről beszélünk - de nem javasoljuk, hogy ilyen rosszindulatú csalók pénztárcáját hizlalják.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából