Ugrás a cikkhez
Reklám

"A múltat végképp eltörölni" - nem csak a Jobbik szövetségeseinek jelmondata ez, hanem maguknak az újbolsevikoknak is. De nem véletlenül alakult ilyen szépen az elvtársi egymásra találás, hiszen nem éppen új bolsevik mindenki a Jobbikból - ennek bemutatása okozott jó néhány álmatlan éjszakát Vadai Ágica puszipajtásának.




Nem holmi rágalmakkal támasztottuk alá Varga-Damm tőrőlmetszettségét, hanem korabeli újságcikkekkel, alapos kutatás után. (És van még ínyencség a tarsolyunkban.)

Az eddig is közismert volt, hogy a Jobbik élére törő képviselő jogot végzett, ügyvéd lett, és a karrierje ezt követően kormányokon átívelő pályát futott be, azaz nem csak az Orbán-kormány, de a Gyurcsány-kormány idején sem szűkölködött a különféle állami megbízásokban. Sőt, a szemkilövető regnálása idején a Honvédelmi Minisztérium cégeinél éppen akkor kapott szerepet, amikor a legnagyobb visszaélések zajlottak.




Ezen kívül portálunk kiderítette, és korabeli lapok írásaival támasztotta alá, hogy Varga-Damm pedagógus szülei is hithű elvtársak voltak:

Andika pedig követte a szülei által kitaposott utat:

Nos, mit tenne ezek után egy jó szovjet elvtárs, ha a múlt eltörlésében akadályoznák? Hát igen, azt, de sajnos nem működnek már a jó kis karhatalmi osztagok...

Így marad a magyar rendőrség, amely jobb híján Libényi Jánosnak ír levelet, és a kurucinfo.com címen keresi portálunkat. Nem az eredmény számít, hanem a szándék, szokták mondani, és ez maradéktalanul érvényes az elvtársnőre is.



Rákattintva nagyítható

Kapcsolódó:
- Női kampányt indítanak a ballib traktoroslányok, mert "ahol egy nő megjelenik a politikában, ott minden megoldódik"
- Nincs már lejjebb: a december 5.-és Bangónéval áradozott az összefogásról a Jobbik
- Nem volt egyoldalú a szerelem: Varga-Damm szerint száz év múlva is méltatni fogják Hellert
- Varga-Damm a patkányozó Bangónéról: "Ildikó egy szeretetteljes ember"
- Bírósági dokumentumok bizonyítják, hogy Bundás Andi éveken át a lakásmaffia ügyvédje volt
- Varga-Damm Andrea nem más, mint egy tőrőlmetszett kommunista
- Újabb uzsoraügy árnyékolhatja be a Vadai-Damm-románcot - az első ingatlanos bűnbanda ügyvédje is volt B. Andi
- Vadai-csókolgatás előtt a lakásmaffiával is flörtölt Bundás Andi: cigányoknak játszotta át ügyvédként elesett magyarok ingatlanjait
- Közös Zetkin-napi performanszot tartott a Jobbik-MSZP-DK-stb., vagyis az egyesült baloldali ellenzék is
- Varga-Damm Andrea nem ismer posztkommunistákat a parlamentben, azt sem tudja, mit jelent a kifejezés




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából