Ugrás a cikkhez
Reklám

"A helyzet az, hogy Heller Ágnest még száz év múlva is méltatni fogják" - írta Fb-oldalán a Jobbikba Simicskától beejtőernyőzött képviselő annak kapcsán, hogy pártja házi vicclapja azon háborog: "Orbán médiacsicskái kiröhögték a napokban meghalt Heller Ágnest".



Csak a "magyar filozófus" hiányzott még a képről...

Láthatóan egyre erősebb a verseny a Fidesz és a Jobbik között abban, hogy ki tud benyalni jobban a zsidóknak - most a zsúrpubik ejtettek egy jókora nyelvcsapást. Mert persze nem azon háborodtak fel, hogy a fideszes újságíró magyar filozófusnak nevezte Hellert, hanem azon, hogy - mint írják -:

"Azt hiszem ma is beigazolódott, hogy a legnagyobb magyar filozófus az nem Heller Ágnes, hanem Orbán Viktor" - nyalt be Orbánnak csontig az egyik nevesincs fluffer, majd teli szájjal röhögtek a "poénon" egy nagyot.

Az Orbánnak való benyalás szánalmasságán aligha lehet vitázni, ebben talán csak zsúrpubiék tudják előzni őket a saját kenyéradóik irányába. Zsidóseggnyalásban azonban ezúttal egészen biztosan elhúztak "tiszteletbeli csapattagék" mellett, hiszen saját maguk mellékeltek videót a háborgásukhoz, melyen látható, mennyire igaz a teli szájjal röhögés - ha némi mosolygást annak lehet nevezni, akkor teljes mértékben... (A röhögés amúgy a hallgatóság köréből érkezett.)

És ezért nyerték zsúrpubiék ezt a meccset: úgy tudtak benyalni a zsidóknak, hogy nem is volt rá igazi apropójuk, de mivel nagyon szerették volna már megtenni, hát kerestek egyet. És Bundás Andi is leírhatta végre, kit fognak szerinte méltatni száz év múlva is.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Gyöngyösi már nem listázná az ördög öreganyját





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából