Ugrás a cikkhez
Reklám

Nieke Ayamba unatkozik. Ezzel nincs is semmi probléma. Szebb korokban ezen kínját orvosolta a munkafelügyelő, esetleg az unaloműző korbács. De a Nieke Ayamba-félék manapság is gyakran unatkoznak, és ami viszont már nem kicsit probléma, hogy a magyarok fővárosában unatkoznak.




Mivel - bár a földrajzórákat próbálják az iskolákból kiebrudalni - még az átlagos magyar kisiskolás is tudja, hogy maradék kis hazánk nem éppen egy gyapotnagyhatalom, szinte lehetetlen 0-24 órás elfoglaltságot találni Nieke Ayambának. Pedig tettrekészség jól láthatóan van a fiatalemberben, bizonyítandó, hogy iparilag kevésbé fejlett térségekben a mai napig hasznosítható lenne fizikai erőforrása, igaz, más haszna nincs is a Nieke Ayamba-féléknek. Főleg "Magyar"országon.




Tájidegen kispajtásunk tehát, akinek a Zuckerberg-galaxisban csaknem húszezer követője van (ez még érthető is lenne, hiszen a fentebb említett szebb korokban állatkertekben mutogatták az egzotikus ismeretekre is nyitott fehér gyermekeknek Nieke Ayamba fajtáját), ország-világ elé tárta, hogyan dobja fel szürke hétköznapjait. Egyszerűen liszttel teli tálakat nyom az egyszeri őslakos járókelők - a munka öröméből jövet, vagy afelé tartva biztosan nem unatkozó - arcába:

Frissítés: törölte a Youtube, alább (vagy ide kattintva) viszont újra megtekinthető:

Nieke Ayamba alapvetően egyszerű teremtés, jól láthatóan élvezi a szituációt:




De fajtája primitívsége Fb-oldalának böngészése közben bárki számára kitűnhet. Adatlapja ide kattintva érhető el. A fenti bejegyzését e sorok írása közben épp levette, de ezen cselekedetével is csak agysebészi vágyálmait hessegeti tova.

De tényleg? Mit keresnek a Nieke Ayambák Magyarországon? Mert bennszülött kortársaik egészséges fejlődését biztos nem segítik elő.













Az AIDS, az ebola és a kábítószer terjesztésén túl még a gettót is elhozzák kis hazánkba, a sokszínűség hiányára mégse panaszkodjék a magyar! Történetünk főhőse például olyan Zsohár-fülbe mászó dallamokat is Budapest unalmas utcáira csempészett, amitől a Soros-zsebpénzes körúton belüliek egyenesen elcsöppennek a romkocsma humuszbárjában:

(YouTube-csatornáján van még egy, de azzal már egyrészt nem mocskolnánk oldalunkat, másrészt azt sem akarhatjuk, hogy a fentebb említett humuszadag túlságosan elázzon. Mazochistább olvasóink ide kattintva megleshetik.)

Az előnyöket és hátrányokat számításba véve, mi mégis inkább úgy látjuk, hogy az ilyen és ehhez hasonló invazív fajokra semmi szükségünk nincs Európa szívében.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából