Ugrás a cikkhez
Reklám

Dulakodás és verekedés tört ki San Juan repülőterén, miután egy felszállni készülő gépről leszállítottak két utast, majd a nézeteltérés folytatódott a váróban - írja a hvg.hu.

A Spirit Airlines amerikai ultrafapados légitársaság Puerto Ricóból Philadelphiába tartó járatán egy pár veszekedni kezdett hétfőn, majd a gép visszatért a kapuhoz, hogy az utasokat leszállítsa San Juan repülőterén. Az egyikük a légitársaság szerint alkoholt ivott - derült ki az abcnews.com tudósításából.



A harcias hölgy élete is számít

A veszekedő pár először visszautasította a gép elhagyását, amire viszont már több utas is bepöccent, és volt, aki elvesztette az önuralmát.

A verekedéssé fajult incidens folytatódott a San Juan-i repülőtér termináljában, sőt többen is egymást rúgták, ütötték. Szabályszerű birkózás alakult ki, és végül a rendőrök választották szét a mintegy féltucat rendetlenkedőt.

A hatóságok legalább 2 személyt őrizetbe vettek. A rendőröknek nem lesz nehéz dolguk az események feltárásában, mivel az ABC News híre szerint tucatnyi utas videózta a vitát és a verekedést a gépen, illetve a terminálban, körülállva a civakodást.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából