Ugrás a cikkhez
Reklám

A CBSN hírtévé élő közvetítése és a Jediot Áháronot újság szerint európai idő szerint ma este két személy, egy nő és egy férfi tüzet nyitott a New Jersey állambeli Jersey városban, legalább két rendőrt megsebesítettek. A két lövöldöző a járókelőkre és a rendőrökre is tüzelve elmenekült a helyszínről. Egyikük egy közeli kóser élelmiszerboltba menekült, ahol elbarikádozta magát.Hajtóvadászat az elmenekült lövöldöző után (fotó: AP)

A levegőben rendőrségi helikopter köröz, a környéket fegyveres biztonságiak lepték el, s megindult a hajtóvadászat a menekülésben levő lövöldöző után. A Fehér Házból jelentik, hogy az aggódó Donald Trump elnök követi a Jersey városban végbemenő eseményeket. A lövöldözés kezdetekor a két fegyveres tüzet nyitott a rendőrökre, s közülük kettőt megsebesítettek. Az egyik lövöldöző után megkezdődött a hajtóvadászat.Nagy erőkkel üldözik az egyik fegyverest (fotó: AFP)

A jelentések egyelőre egymásnak ellentmondóak, mert egyes hírek szerint a két fegyveres Jersey temetőjében kezdett lövöldözni, majd onnan a rendőrök elől kimenekülve egyikük elbarikádozta magát a zsidó élelmiszerboltban, a másik elmenekült a környékről. A városnak ebben a negyedében jelentős lélekszámú zsidó lakik. A kóserboltban magát elbarikádozó fegyveresről egyelőre nem érkezik újabb hír. A biztonsági erők akciója még mindig folyamatban van.

H. J. – Kuruc.info

Frissítés: A Jediot Áháronot legújabb információja szerint a temetőben nem két, hanem három fegyveres kezdett lövöldözni. A kiérkező rendőrök elől kettő bemenekült a közeli kóserboltba, ahol a biztonságiakkal vívott tűzharcban mindkettőjüket agyonlőtték. A harmadik menekülő fegyveres után folyik most a hajtóvadászat.

H. - Kuruc.info

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából