Ugrás a cikkhez
Reklám

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 25 éves várandós nő, akit egy hasonló korú afgán menedékkérő késelt meg Németországban. A támadás a magzat halálával végződött.

A Bild című lap hírportálján megjelent beszámoló szerint a bűncselekmény a Rajna-vidék Pfalz tartománybeli Bad Kreuznachban történt egy kórházban péntek este, az áldozat egy 25 éves lengyel nő, az elkövető pedig egy 25 éves afganisztáni Merkel-vendég



Így néznek ki a késes afgánok (illusztráció)

A rendőrségi közlemény szerint a 25 éves afgán menedékkérő látogatóba érkezett a nőhöz a kórházba. Az igazhitű - a közlemény megfogalmazása szerint - "heves szóváltás" után többször megszúrta a nőt.

A hatóságok szerint a támadó életveszélyes sérüléseket okozott a várandós nőnek, a késelés után elmenekült, de nem sokkal később feladta magát a rendőrségen.

A kismamát sürgősségi műtéttel ugyan sikerült megmenteni, állapota stabil, de magzata meghalt.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen viszonyban volt a támadóval, és az afgán indítéka sem ismert. Annyi biztos, hogy a késelés előtt vitatkoztak.

A magzatgyilkost előzetes letartóztatásba helyezték, de csak gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

Az alig 50 ezer lakosú fürdővárosnak nem ez volt az első találkozása az eltérő kultúrával: mint azt korábban megírtuk, néhány éve egy 20 és egy 18 éves szomáliai "menekült" erőszakolt meg a városban egy 21 éves nőt. A négerek tettükért hét és fél évet kaptak.

(Kuruc.info - MTI - Deutsche Welle nyomán)

Kapcsolódó: Invázió alatt Európa: az új megszállók már most gyilkolnak, erőszakolnak - a rendőrség elhallgatja





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából